arkadaşlar ECS A780GM-A anakart kurdum arkadaşa amd 4800 cpu 800 mhz hi-level ram bütün işlemler gerçekten iyi ama oyun da ilk ileri tuşuyla goruntu donuyor ardınsan sağ veya sol tuşuna basınca dewam edıyor kısacası düzgün oynatmıyor ram işlemci hardısk hepsı değiştirildi ekran kartı 3200 tek anakart kaldı aklınızda hatanın sebıbını tahmin edebilen warmı yoksa anakartı göndericez geriye bu arada bios güncellemedım hiç güç kaynağıda 400 watt everest
merhabalar acil bana yardım şimdide :)
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,438 mesaj
EWET İNTERNETTE YAPTIĞIM ARAŞTIRMALARDA BİOS DİYOR O KALDI DENİYEYİM OLURSA YAZARIM KULAĞIMIZA KÜPE OLUR
Yıllanmış Üye
422 mesaj
kuruwaEWET İNTERNETTE YAPTIĞIM ARAŞTIRMALARDA BİOS DİYOR O KALDI DENİYEYİM OLURSA YAZARIM KULAĞIMIZA KÜPEbende sana bişey sorayım hi level ramlar nasıl hızlı mı memnun musun bide modelini yazarsan sevinirim
OP Yıllanmış Üye
2,438 mesaj
BİOS TAN mış klavye takılması hi level 800 mhz arkadaş aldı tam modelini bilmiyorum ama dışı soğutuculu ve güzel http://www.hepsiburada.com/produ ... 7&productid=bd71172
buldum bu modeldi sogutucusu cok kaliteli değil ama fiata göre bu özellik güzel amd x2 4800 le güzel çalışmakta dual core optimizeride yiyince işlemci kendine geldi klavye takılmasının bios tan olacagı hayatta aklıma gelemezdi