Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar...Uzun zamandır pentium 4 işlemcili bilgisayarla idare ediyordum
o da bozulunca yeni bir sistem toplamanın vakti geldi diyerek buraya geldim.
önceliğim hız arkadaşlar dedim ya pentium 4 işlemcim vardı yanında da 512 mb ram,hızdan pek nasibimizi alamadık
şimdi güzel bir sistem toplayalım dedim herşeyin en iyisinden değil ama bilgisayarın başına oturunca ne yaparım diye sordum ve
ona göre bir sistem topladım.evde televizyonum yok o yüzden monitör ses ve görüntü sistemi,ses kartını iyi tuttum geri kalan oyun için.sizin de yorumlarınıza tavsiyelerinize çok önem veriyorum.parçaları Teknofiyat'tan topladım havale
ile alacağım parçaları.
Sistem bileşenleri
İşlemci:INTEL Core i7 920 2.66 GHz Quad Core Socket 1366 8MB, D0 revizion
Anakart:Asus P6T X58 INTEL Anakart
Bellek:OCZ Gold 6 GB (3*2) 1600 MHz DDR3 Triple Kit CL8
Psu:High Power 1000W Absolute Serisi Modüler Güç Kaynağı [HP-1000-G14C]
Ekran kartı:ZOTAC GTX 275 AMP, 896MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 448 bit, 702/2520
Monitör:SAMSUNG T260HD 25.5inç Wide LCD TV Siyah
Sabit disk:Seagate 1TB 32MB Cache - ST31000333AS
Kasa:Thermaltake ARMOR+ Siyah FullTower Pencereli Kasa (PSU yok) VH6000BWS
Dvd Yazıcı:Lg GH22NS40 22x Dvd-Rw Siyah Sata Kutusuz
Ses Kartı:Creative Audıgy Value 24 Bit 7.1 Ses Kartı
Ses Sistemi:Logitech X540 Siyah 5+1 Hoparlör
TV Kartı:WinTv HVR-3000 Dvb-S Dvb-T Pci Digital (1210) Tv Kartı
Klavye:A4 Tech KL-40 Multimedya X-Slim Klavye USB
Mouse:A4 Tech X5-22D Kırmızı Optik Mouse
İşlemci Soğutucusu:SUNBEAM CORE-CONTACT FREEZER ULTRA-PERFORMANS İŞLEMCİ SOĞUTUCU SB-CR-CCTF
SUNBEAM CORE CONTACT FREEZER İÇİN LGA1366(COREİ7) BAĞLANTI KİTİ (SB-CR-LGA1366)
Hepsi toplam:4045,78 TL(HAVALE FİYATLAR)
Bir de sormak istediğim birşey var wintv tv kartını aldım diyelim;tv izleyebilmem için normal televizyonda kullandığım
uydu dekodere ihtiyaç var mı yoksa çanak anten kullanarak mı bu monitörde dijital yayınları izleyebilirim?yani tv kartının yanında çanak,dekoder vs.ne gereklidir bütün tv yayınlarını izleyebilmem için?Yoksa sadece tv kartı yeterli midir?Aklımda büyük bir soru işareti bu aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar...Şimdiden yorum yapan,yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar!!!