mozilla firefox update mesajı veriyorum ve birileri siliyor.Yorumu sizlere bırakıyorum.(Çünkü ben çok sinirliyim,yazarsam kötü yazacam).Tavsiyem tedavi görsün.
mesaj silinmesi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.viking20 nereye veriyorsun mesajı biraz daha aç istersen
Bu sabahki; benim cevap yazdığım konu mu? Eğer o konuysa o konuda belirttiğim gibi aynı konunun birden çok olması dolayısıyla silinmiş olabilir.
Forum Moderatoru Yada Yöneticisi Haric Kimse Silemez .. Bu konu ile Üstlerin İlgilenmesi Gerek ayrıca silinen Konuya Sebep Yazmaları gerek ...
sırf merakımdan soruyorum. Bu konunun bir 15 dk önce oknuma oranı 56 iken şimdi 400lere çıktı. Bu nasıl oldu? Tamamen merak
bektashForum Moderatoru Yada Yöneticisi Haric Kimse Silemez .. Bu konu ile Üstlerin İlgilenmesi Gerek ayrıca silinen Konuya Sebep Yazmaları gerek ...Konuya sebep yazıp sonrada konuyu silseler, sebebi nasıl/nerede görücez ?
mengu88Konuya sebep yazıp sonrada konuyu silseler, sebebi nasıl/nerede görücez ?
Konuya sebep yazılır Konu kilitlenir ;)
viking206 ay boyunca mesaj yazmuyorum.Sadece misafirim.senin mesajlarında hiç terslik görmedim viking sebebsiz yerede silinmez diye birşey yok. Belki yanlış birşey olmuştur takma kafana.
bzaen benimde mesajlarım kapatılır şimdiye dek bir defa mesajım silindi o mesajda da chıpı eleştirmiştim
boşuna açıklama beklemyin bazen açıklama bile yapmadan silerler
vikinge bir ara yanlış hatırlamıyorsam uzaklaştırma vermişlerdi ne iş çözemedim sanırım ya birileri viking çekemiyor ya da daha karışık İŞLER
Ben sana güzel bir tedavi verdim Viking... Şimdi en güzeli, biraz daha istirahat...
Mesajının silinmesi aynı konudan zaten 3 kere daha o gün içinde ZATEN açılmış olmasıydı. İlk olarak Okur Haberlerinde, sonrasında CHIP Online Haberlerinde... Kimse siteyi takip etmek zorunda değil, ama en azından forumu takip etmekle başlayabilirsin. Neyse, mesajın zaten verildiği mesajının içinde bile yazılmıştı. Senin yanıtın da "olsun ben de veriyorum" olmuştu.
Yine söylüyorum. Mesajın sana ait olması, hiç bir şeyi değiştirmez. Sabırlı insanım, ama o mesajı silebilecek HER KİŞİ, yani CHIP Online Admin veya Moderatörlerinden hiç biri bu söylediklerini haketmiyor. Öncelikle ağzını toplayarak kendine çeki düzen ver ve şu çocukça kaprisleri bırak.
Bu mesaj ister abi tavsiyesi, ister admin ihtarı olarak al. Senin bileceğin bir iş, ama madem herkesin görebileceği şekilde bir konu açtın, herkesin görebileceği şekilde de bir ihtar alıyorsun.