mrba arkadaşlar sadece bazı smileylerin kullanılabildi mesaj bölümüne arkadaşım istedi smiley yada resim ekleye biliyor ben yapamıyorum bunu nasıl yapıyor bana yardımcı olabilcek varmı yada nereden eniyişekilde bunu yapmayı örenirim şimdiden ilginiz için tşk
mesajlaşma
avea nın böyle bir hizmeti var sanırım yada telefonun desteklemesine bağlı
hayır benim problemim telefonda değil normal bir stede mesajlaşma bölümüne örneğin şuan yadım bölümde resim yada başka smiley ekle diyebir seçenek yok fakat arkadaşım ekliyor ve oda çok tecrubeli değil bunu kodlarla mı yoksa özelibir programlamı yapıyor bilmiyorum evet tıpkı burada oldu gibi sadece kullanılan smileyler var ama dedim gibi o buraya bana gelen mesaj içine resimde ekliyor yada smiley
Kodla ekleniyor.Eğer karakterin kodlamasını biliyorsan eklersin örneğin msn de karakter göndermek için gülümseme için :d harfini kullandığın gibi
ok nedemek istedini anladım bu kodları nasıl görebilirim yani pc de olan bir resmin kodunu ve orada ait olmayan bir kodda olsa mesajyazdım bölüme kodyazmam yeterli olurmu diyelimki küçükbir smiley var ve kodunu örendim ve mesaj bölümüne yazdım bu yeterlimi