arkadaşlar merhaba.
sabah 8den beri msnimi açmaya çalışıyorum ne yazıkki kişi listesi şu anda kullanılabilir durumda değilmiş:D
hata kodu 85ae001d
denemediğim bi yöntem kalmadı sildim yeniden yükledim 8.5 i yükledim sonradan 9 a geçiş yaptım regedit ayarlarını sıfırladım saat ayarları normal contact ve localleri temizledim windowsa update yaptım evdeki bilgisayarımdaki contact ve localdeki dosyaları aktardım çalıştıra bi ton şey yazdım şifremi değiştirdim sistemi geri yükledim bağlantı ayarlarını kontrol ettim interneti kestim herşeyi yaptım hata kodu değişmiyo bağlantıları onar dedigimde sistem dosyasında ünlem işareti geliyo oda değişmiyo yardımlarınızı bekliyorum kafayı yiyiecem
işletim sistemi xp prof.
şimdiden teşekkür ederim
mesenger hatası
eet herşeyi normal yukarda yazmıştım
onuda yaptım hatta programla kaldırdımki hiç bişey kalmasın diye sonra restart attım yeniden kurdum 9u.
sonra bida kaldırdım restart attım 8.5 i kurdum onda da aynısını verdi halada veriyo
evet arkadaşlar bu hata dün geceden bu yana falan çıkmaya başladı. Dünya'nın her yerinden insanlarda çıktı. Çok fazla sayıda insanlarda var bu hata.. Ve bir çözümü yok henüz. Dünya çapındaki tüm forumlarda insanlar çözüm arıyor ama bulamıyor. Bilindik bir hata değil.. Yetkililerden de bi açıklama yada çözüm gelmedi henüz...
http://windowslivehelp.com/community/t/122713.aspx
ve daha onlarca forumlarda...
ne illet bişey kimseyle görüşemiyoruz sağlıklı bir an once cozseler bari
pc den kaldır pc yı yenden baslattıktan sonra gıt program fılesten msn messenger dosyasını bul onuda sıl yada bu ısı revo ununstall ılede yaparsın arkada kalınıtı bırakmadan ssonra pc ye .8.5 yada.8.1 yukle
bılgısyayarım>program fıles>msnmgr.exe doyasını mausun sagı ıle tıkla uyumluluktan wındows 2000 yap
pc yı yenden baslat ancak bır dene derım
hata kodu 85ae001d
dostum bu arada farklı bır msn adresı ıle gırmeyı dene bırde cunku bazı hatalar bazı msn adrelerın ıle ılgılı oluyor bırı farkllı forumda bu hata kodu ıle farklı msn adreslerın nı acabılıyormus ama kendı msn adresı acılmıyormus msnen calınmıs olmasın
Bilgisayarım>C:>Program Files> MSN Messenger dosyasına girip "msnmsgr" adlı simgeye sağ tıklayıp "Özellikler"i seçin. Açılan pencerede "Uyumluluk"a tıklayın. "Bu programı aşağıdaki uyumluluk modunda çalıştır:"ı seçip seçeneklerden "Windows98/ Windows Me"yi seçin. Ben yaptım, oldu.