didibere sormuş:
yeni mesenger yükledim windows live messenger sanırım son sürüm 9.0 sorunum şu. önceki mesengerde görüntülü yada sesli görüşmem olutordu sorunsuz. fakat bunda bazan ya açılmıyor yada açıldığında bazan listede ekli kimse yok dio. oysa var tbi. kapatıp açıyorum listemde ekli olanları gösterio. bazan gçstermio. asıl sorunum sesli yaca görüntülü görüşme yapamıyorum. bazı kişilerle oluyor ama çoğu kişilerle sesli yada görüntülü olmuyor. sadece yazılı oluyor. sık sık da dşüyorum. ve düştüümde de aynı adresyten açmıyor. başka adresi giriorum açıyor. donanım olarak hiç bişi eksik değil yada yanlış takılı değil. dediğim gibi bazan aynı şlartlarda göüşmem oluyor ama genelde sesli görüntülü olmuyor.. donanımla ilgisi yok yani. sadece yüklediğim messenger de sorun var yada bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor. xp 98 bilgisayarım. kaldıramıyorumu ne.?? konu hakkında bilgi veriseniz sewinirim şimdiden saolun çok tşkrlr....
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
mesenger hakkında bilgi istiorum
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.10) Gecko/2009051221 Firefox/3.0.10