Messenger Girişler Kapalı!

HPQ-User
21-08-2009, 23:52   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

santimantal sormuş:
Merhaba Dün'den Beri Giriş Yapmaya Çalışıyorum Doğru Parola Girmeme Rağmen Windows Live Messenger Yanlış Parola Hatasını Veriyor Başka Bir Msn Denedim Girdi Fakat Çıkmıştım Şimdi O Girdiğim Msni Deniyorum Onada Girmiyoruz Geçici Olarak Hizmet Veremiyoruz Demekte Bunun Sebebi Nedir?

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Windows Vista Home Premium,Service Pack 1,1 gb ram,32 bit işlemci

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; GTB6; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; InfoPath.2; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30618)

OSMAN BAĞÇEVAN
22-08-2009, 02:30   |  #2  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

bilgisayarınız da sadece bir tane msn adresi açılmıyorsa şifresini unutmuş, ya da değiştirmiş , ya da hacklenmiş olabilir..
eğer öle ise inceleyebilirsiniz :
https://www.chip.com.tr/forum/Cal ... li-Yolu_t87465.html

ekleme :
msn hatalarına google den hatanın kodunu araştırarak çok kolay bir şekidle öğrenebilirsiniz..
genellikle çözümler birbirine benziyor..
bir kaç çözümler şunlardır:
bilgisayar saatine dikkat ediniz..saatiniz doğru olmasına dikkat ediniz..
msn proxy ayarlarınızı temizleyin :
msn nizi başlatın..araçlar seçenekler e tıklatınız..bağlantının altında gelişmiş ayarlar var..ona tıklayın.sonrasında ise SOCKS adı altında ki  girdileri siliniz..sonrasında tmm diyerek işlemi onaylayın..
işetim sisteminiz xp yse : dns çözümleyici önbelliğini temizleyiniz..başlat-çalıştır-cmd-tamam-ipconfig/flushdns yazıp entera basınız..aynı hata ya devam ederse bilgisayarınız yeniden başlatın..