metin 2 at görevi hakkında

_eFeKenTLi_
06-10-2010, 12:06   |  #1  
_eFeKenTLi_ avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
716 mesaj

bu oyunu bılenler soyledıklerımı anlar .atı 21 sevıyeye almam ıcın 150 seytan okcusu kesmem lazım . pekı gorevı yaparken at ustundemı olmam lazım ve gorev sırasından olursem gorev basarısızmı olur yoksa aynı yerden devammı ederım . bılgısı olan arkadaslarımız cevap yazarsa sevınırım .

Atilla Sarıtaş
06-10-2010, 12:18   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

At üzerinde olman gerekmiyor ayrıca grup yapabiliyorsun şeytan kulesine girince ilk kattaki tüm şeytanları temizlersen tahminen hemen biter.

Ayrıca sana bi uyarı önce sana yardım edecek kişilerle grup ol. Grup olduğun adamlar mutlaka +60 olsun ve kulenin önünde beklesin sürekli PM'den iletişim halinde ol seyisten görevi alır almaz adamlara PM at kesmeye başlasınlar. Eğer sen +60 değilse kuleye direk ışınlanamadığın için kafadan 7-8 dk. yolda harcıyorsun. Tabii hile kullanmıyorsan. :)
Ölünce birşey olmuyordu sanırım 21 görevinde ölmeye fırsat olmadan bitmişti benimki 2 dk. felan sürmüştü +80 2 arkadaşla yapmıştım pelerin bastılar bitti zaten :)) Geri kalan sürenin yarısı yolda geçti :))) 

ProFCJ
06-10-2010, 12:19   |  #3  
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
78 mesaj

sanırım inersen bi şey olmuyo du ama atı geri göndermemen lazım ve ölmemen lazım ama görevi alırken orada belirtiyordu diye hatırlıyorum bende oldu baya bırakalı

_eFeKenTLi_
10-10-2010, 17:14   |  #4  
_eFeKenTLi_ avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
716 mesaj

Tşk ederım . tek basıma 300 tane seytan okcusunu kesmeyı basardım . ben 59 lw yım . at uzerınde olmam gerekmıyormus . cevaplar ıcın sağolun ark lar .