Mrb'lar internet oyunları hakkında pek bilgim yok ama metin2 ile aram iyi ve bu oyunun pvp die bi şey yapıyorlarmış yani kendiler bir server kurup oynuyolarmış(pravite Server)gaiba olmaası gerek Bende Bir metin2 pvp kurmak istiyorumve kurmak için hangi programlara ve dosyalara ihtiyacım war bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
Metin2 Adlı oyun hakkında Kendim Server Kurmak İSt
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Metin 2 görüntüleri,oynanışı ve diğer özellikleriyle vasat bir oyun.Sürüyle hilesi var ve sizde host alıp server kurursanız hileli oyunculardan ve bunun gibi illegal şeyleri engelleyemessiniz.Ayrıca basitte bir iş değil.Bir yerden Metin 2 DB (database) bulmanız gerek.Ayrıca mysql öğrenmeniz lazım yoksa yapmanız gerçekten çok zor olacaktır.
http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-kurulumu/ burda çok fazla bilgi var oradaki kişilere sorarsanız daha iyi bilgi alabilirsiniz
Yinede Bilgi Verdğiniz İçin teşekkürler ama yapmayı bılmııyorum ama chip.com.tr uygun buluyorum ben buradan öğrenmemin şansı daha yüksek olduğunu düşünüyorum.Turkmmo.com adresini gırın demişsniz ama tm açklayıcı şeyler olmadıgın oraya gırmeyı tercıh etmıyorum.Hamachi Ve Nacivat + Virtual Programları ıle yapılıyormuş.Kendi İp üzerimden oynanyıyormuş ve en fazla 13 kişi bağlanabılırmış tek bilgim bu :)
Her ne kadar '' Server '' konusu olsada , Oyun ile ilgili detayları ve sağlıklı bilgileri Oyun Bölümü ndeki arkadaşlardan yardım isteyerek çözüm bulabilirsiniz. Windows Server ile - Metin 2 adlı oyun server ile ilgisi isim benzerlidir. Oyun ve oyun hakkındaki diğer ilişkili konuları , Oyun bölümünde çözüm arayıp, çözüm bulabilirsiniz.
Konu Kapatılmıştır.