herif ilk mesajında reklam yapıyo ya,ayıp...
Metin2 Oynuyor Musunuz ?
- 1
- 2
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj
zaten bunun için uye olmuş ha.
Bir insanda yüz olması lazım adam gelip reklam yapıyor. spam mesajdı diye bildirmek lazım.
Neyse: Oynamıyorum.
Arkadaş anket açmış. Ortalığı karıştırıp tartışma konusu yapmasanız olmaz sanki. Soruda oynuyormusun oynamıyormusun diyor.
Nasıl bir oyundur yada nedir demiyor...
Bir günde düzgün cevap verin başlıklara. Anket ile Normal Topiği bilmiyorsanız öğretelim.
Hadi tartışıyorsunuz konuyu açan arkadaşa saygı duyun. Yada siz açın biz orda atışalım.
Normal oyunlar zaman kaybı değil ama ?Bu kişiden kişiye değişir.Eğer kişi bir oyunu devamlı oynayıp duruyorsa -online oyun gibi- tabii ki buda zaman kaybıdır.Ama ben her gün,birkaç yıl devamlı olarak normal bir oyunu oynayan kişiyi ne gördüm,ne de duydum.Umarım demek istediğimi anlamışsındır.Son Düzenleme: Usbehci ~ 16 Eylül 2009 20:35
Bir insanda yüz olması lazım adam gelip reklam yapıyor. spam mesajdı diye bildirmek lazım.Konu amacından çıktı. Bu mesaj yeterli sanırım.
Neyse: Oynamıyorum.
Arkadaş anket açmış. Ortalığı karıştırıp tartışma konusu yapmasanız olmaz sanki. Soruda oynuyormusun oynamıyormusun diyor.
Nasıl bir oyundur yada nedir demiyor...
Bir günde düzgün cevap verin başlıklara. Anket ile Normal Topiği bilmiyorsanız öğretelim.
Hadi tartışıyorsunuz konuyu açan arkadaşa saygı duyun. Yada siz açın biz orda atışalım.
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj
bi aralar oynuyodum 40 lwl dim banned oldum hile kullandım :)
- 1
- 2