metin2 nefertiti servere dünden beridir geremiyorum acaba sorun bendemidir yoksa serverlerde uzun süren bir onarımmı var?bunu nsl anlayabilirim.(server karşılarında norm yerine ....... var)
metin2
"....." bakım olduğunu gösterir ya da internet bağlantında sorun olduğunu gösterir. Ayrıca oyunla chp forumunun ne alakası var onu çözemedim Metin 2 forumunda gerekli açıklama vardır ya da konu açarak öğrenebilirsin bende oynuyordum bilirim 3 sene oynadım :)
evet ama arkadaş giriyor nefettiye ben giremiyorum onu anlamadım
Internet bağlantınla alakalı olabilir Metin 2'yi silip baştan kur ya da modeme reset atmayı dene.
zannetmem çünkü diğer serverlere giriyor oynuyor sadece 2 servere girmiyor baktım
Server sana tavır almış o zaman .
Bence Hazır Girmiyoken Bırak.Zamanına Yazık Kardesim.Sana Bu Konuda TecrubeLi Biri BunLarı SoyLuyo KuLak Ardı Etme.Bu Oyun Yuzunden Sınıfta KaLıyodum.
bu online oyunlara karsı olmak için bir sebep daha işte ha tv izlemisiz saatlerce ha oyun ikiside zararlı kesinlikle..bole dedigime bakmayın bende hala bu tarz oyunlar oynayan biriyim ama gunde 1 2 bilemezdiniz 3 saati gecmemek kaydıyla..insan kendini bırakınca sonu gelmiyor :) ama gun içinde bütün işimi gucumu bitirdikten sonra gonul rahatlıgıyla saatlerimi weriyorum kendisine :)Not :Metin 2 oynamıyorum bu arada :) Bir ara rappelz le silkroad oynuyordum
Metin 2 oynayıp oynamamak önemli değil metin 2 oynadığın süre içine sığdırabilecek daha yararlı bi iş yapabiliyorsan bırak gitsin. Ama alternatif yoksa yukardaki arkadaş gibi ha TV izlemişsin ha oyun oynamışsın sonuçta o zaman ölüyor. Ben 2,5-3 sene oynadım metin 2 yaklaşık 8 ay öncede bıraktım ama yerine koyabilcek yararlı bişey bulamazsan MMORPG oyunları bunalımdan çıkartabilcek tek şey.