arkadaşlar bilgisayarım i7 nvidia 425m 4gbram falan filan yani anlayacağınız oyunu çok rahat çalıştıracak kapasitede fakat oyunun herşeyini update sini 1 ve 2 olmak üzere yükledim fakat hala sorun var phsyx kapattım yine olmadı dirext 11 de oynarkende aynı hatayı veriyor diretx9 dada lütfen arkadşlar bu mükemmel oyunu oyynamak istiyorum
metro 2033 takılma-donma sorunu
arkadaşım bende i5 sistem var bir tanede i7 sistem var i7 deki oyunlar metro 2033 crysis 2 ned for sppeed hot pursuit 2011 battlefield call of duty 4 şimdi dicen neden bunları yazdın açıklayayım i7 sistemde 8 gb rem yüklü i5 te 4 gb i7 deki sistemdeki ekran kartı AMD (ATI) Radeon HD 5850
i5 sistemdeki ekran kartım ise AMD (ATI) Radeon HD 4600 ve bu 2 sistemde kafa kafaya sorunsuz o oyunları oynatıyor demek istediğim ekran kartından sistemden değilde oyunun bazı dosyaları hasarlı olabilir ben şahsen crysis oyununu torrentten indirdim oyuna girince ses var görüntü yoktu i5 sistemde dedim ekran kartı yemedi i7 ye kurdum oda aynı yabtı olamaz dedim çünkü ekran kartı en sağlamı i7 deki sildim oyunu dosyaları yeniden indirdim farklı yerden 2 sistemde açtı oyunu eğer oyunu satın almadı isen sorun veriyorsa kabahatin %60''ını oyunda ara sistemde değil..
sağol kardeş ama oyunu 3 farklı yerden indirdim ama olmadı peki bu durumda ne olur
sana özele link atacam orddanda bi indir ben ordan indirdim partlı sistem sağlam çıktı çalışıyor özelden linki atayım eğer linkler uçmamışsa valla site şuan askıya alınmış açarlar 1-2 saate açılınca linki atarım özelden birde ordan indir o sitede bozuk arızalı program oyun çıkmaz !!!!!!!
eyvallah kardeşim çok sağol yalnız part part mı
reis başka bir tane daha indirdim yemedi yani olmadı yokmudur başka çözümü
Sorunun cevabı bende oynun destekciliğini Nvidia aldındığından dolayı Nvidia'nın Physx programını inidirmen gerekir...Programı Ati'de sorunsuz kullanabilirisiniz...Buyrun size kolaylık olsun http://www.nvidia.com/object/physx-9.10.0513-driver.html resmi sitesinden sorunsuzca indirebilirsiniz..!
Lutfen Sonucu Bildiriniz.
reis indirsin yükledim ama yine olmadı kaldırdım en güncelini yükledim ama nafile var mı başka çözüm
senin ekran tam olarak nerede donuyor
belirli bir yeri yk mesela oyun 3-4 dakka ilerli yor yere bakıom donuyor bazen 5 dakka oynuyom adama bıçak attığımda donuyor bazen iyi bir çatışmadan çıkıyorum normal giderke ndonuyor
nvidia physx sorun yok ozaman oyunu yönetici başlat oyunun sahtedir buyuk ihtimal crack değistir yeniden indir.baska bisi yok...
reis rzor ve skidrow 1.2 crack olmadı sana zahmet bulabilirmisin 1.2 için crack:S
arkadaşım oyunu fulloyun dan indir en saglam yer orası orda denildiğine göre oyunun skıdrow sürümü sorunlu diyorlar site yöneticileri birde ordan indir o site en iyisidir ordakide calısmassa sorun pc inde.