Metro'yu atlatan yazılım güncellendi...

CHIP Online
16-11-2012, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8'in başlangıç ekranını dize getiren bu yazılım, yepyeni özelliklerle tekrar karşımızda!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/met ... cellendi_36945.html

Resimlerle: İşte Windows 8'in yeni kilit ekranları

Windows 8 çıkmadan önce &lt;span style="text-decoration: underline;">Eylül ayında yayınlanan RetroUI</span>, işletim sisteminde yeni başlangıç arayüzünü atlayarak direkt olarak masaüstünü görmenizi sağlıyordu. RetroUI için yeni gelen bir güncelleme ise yazılıma hem yeni işlevler ekliyor, hem de adını &lt;span style="text-decoration: underline;">RetroUI Pro</span> olarak yeniliyor.


Yenilikler arasında RetroUI'nın kendine has Başlat menüsü, başlangıç ekranındaki uygulamaları masaüstüne sabitleyerek onlara masaüstünden erişebilme ve fazlası var. Bunlardan Enforce adındaki yeni işlev, Windows 8'in Başlangıç ekranına bir başlat menüsü ekliyor. Enforce, tam ekranda çalışan Windows 8 uygulamalarının boyutlandırılmasına ve masaüstüyle beraber çalışabilmesine de izin veriyor.


TabletView adındaki işlev ise Windows 8 uygulamaları ve masaüstü uygulamalarını, yazılım tarafından sunulan bir arayüz üzerinde topluyor.


7 gün ücretsiz olarak denenebilen &lt;span style="text-decoration: underline;">RetroUI Pro</span>, 4.95 dolara satışa sunuluyor.

Tüm Konu: Metro'yu atlatan yazılım güncellendi...

Resimlerle: İşte Windows 8'in yeni kilit ekranları

Kaynak: www.chip.com.tr