metrodan inenleri beklemeden binmeyin be

samet61
01-03-2016, 13:16   |  #1  
samet61 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
243 mesaj

insanlıktan nasibini almamış, kendini zerre geliştirememiş insanların yaptığı eylem. bu insanlar için artık çok geç. yüzüne de tükürsen yapacak bunu. birçoğuna sorsan kul hakkı çok büyük haram ama birçoğu sırayı bozmak, hastanede muayene için adı yanmadan girip sonuç göstermek vb. eylemleri, iş bilmek veya pratik olmak diye düşünür. sanki bu kul hakkı değilmiş gibi. bu tip insanlar için artık çok geç. ne yapsak bir şey değişmez bunlar için. ama eğitime yatırım burada önemini gösteriyor. küçücük çocuğa saçma sapan bilgiler vereceğine, ahlak öğret. ahlaktan kastım kesinlikle din değil. bunun altını 30 kere falan çiziyorum. sırada beklemek, doğaya ve hayvanlara saygı göstermek, toplu taşımada nasıl hareket edileceğini anlatmak bunların öğretilmesi. ağaç yaşken eğilir diye boşuna dememiş atalarımız. bizim hayatımız her gün böyle densizler yüzünden mahvoluyor bari çocuklarımızın yaşadığı türkiye daha güzel bir türkiye olsun.

M3ric
02-03-2016, 15:43   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
385 mesaj

O da bir sey mi? Ben standartlari dusureli cok oldu. Her kapi agzinda 30 kisi var en az. Hadi yigiliyorsunuz bari en azindan sagda bekleyin, cikacak bir aciklik birakin. Gecebilecek yarim metre bosluk birakmiyorlar. Ustelik cikmak icin iktirince ters tepki gostermeye curet edecek kadar......., ne diyeyim soyliyecek sifat cok ama dilim varmiyor.