Öncelikle şunu belirtmek istiyorum sadece işlemci aynı kalacak kasa diğer parçalar tamamen değişecek =)
Intel Pentium 4, 2033 MHz (20 x 102) İşlemcim bu
Anakart, Ekran Kartı, Ses Kartı, Kasa, Bellekler fln herşeyi değiştireceğim öncelikle kafama takılan problemleri belirtmek istiyorum
1)Gigabyte GA-8PE800 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) Şuandaki Ana kartım
BIOSTAR P4M900-M4 S478 VIA (P4M900) ANAKART onun yerine bu anakartı taksam işlemciyle herhangi bir uyumsuzluk yaşarmıyım acaba?
2)Eğer biostar anakart ile uyumsuzluk yaşamazsam alacağım diğer parçalarıda paylaşmak istiyorum
*KINGSTON 2GB 667MHZ DDR2 RAM - (2 Adet)
*QUAKE T738B 2xFAN 350W AIRDUCT SİYAH KASA (Powersuffly açısından kasada hala kararsızım yüksek wattlı kasalarında fiyatları yüksek oluyor)
*ZOTAC NVIDIA GeFORCE 9600GT AMP 512MB (256BIT) GDDR3 EKRAN KARTI (Ekran kartındada biraz kararsızlığa düştüm başka fikri olan paylaşırsa sevinirim ztn belirttiğim kasanın bu ekran kartını kaldıracağını sanmıyorum)
*CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 SES KARTI
Toplam 5 parça bir sistem değişilikliği yapmayı düşünüyorum, yorumlarınızı bekliyorum... sizce neleri tercih etmeliyim veya bunların fiyatıyla sıfırdan sistem toplanabilirmi toplanırsa nasıl bir sistem olur paylaşırsanz sevinirim