Michael Jackson'ın son filmi, USB bellekte satışa çıkıyor
Michael Jackson'ın son turnesini konu alan "This Is It" adlı film, 26 Ocak'ta Amerika'da USB formatında piyasaya sürülecek.
"Michael Jackson: This Is It" adlı belgesel filminin, 2 GB kapasiteli USB bellek formatında 26 Ocak'ta Amerika'da piyasada olacağı duyuruldu. Proje, Sony ve Kingston arasındaki özel anlaşmaya bağlı olarak hayat buluyor.
USB belleğin üzerinde Micheal Jackson'ın fotoğrafları yer alacak ve 75 bin adet üretilecek cihazın fiyatı 20 dolar seviyesinde konumlanacak. Her ürün, koleksiyon meraklıları için ayrı ayrı numaralandırılacak.
Michael Jackson'ın son filmi, USB bellekte satışa
dvd olarak orjinali var mı piyasada?
AHA GENE BENİM ADAM KONU AÇMIŞ:)
YA VİRÜS YAYCAKLAR PİYASAYA BUNLARIN NİYETİ BU DÜŞMEYİN TUZAĞA:)))
Tarkan da özenmiş olmalı ki son albümünü usb bellekte çıkaracağı hakkında açıklama var:)
ya m.j. nın albümünü öyle biyerlereime takıp dinliyeğime indirir dinlerim ya ne usb kardeşim.
virüs bulaşacağını sanmıyorum arkadaşlar çünkü bu usb bellekler bizim kullandığımız usb yongasını kullanmıyolar.ROM(read only memory-sadece okunabilir bellek) denilen bellek türünü kullanıyor.bunlarda aynı cd ve dvd ler gibi bi kere yazıldımı bi daha değiştirilemeyen belleklerden.tek kullanımlık.bunu kullanmalarının sebebi normal usb yongalarına göre RAM(random access memory-rasgele erişimli bellek) daha ucuz olması.aynı tekrar yazılabilen dvd ile tek kullanımlık dvd gibi.nası dvdlere virüs bulaşmıyosa bu usb belleklerdende virüs bulaşmaz.
ozaman sorun olmaz böyleyse harbiden..
Adamlar Flashı kakalamaya çalışıyorlar
katılımcı üye olduğun belli sana katılmadan geçemedim hactex bravo valla