bilsaya format attıktan sonra (1 ayönce) daha yeni farkettm aygıt yöneticisinde microsort 6to4 bağdaştırıcı ünlem işaretli.. zaten msn ile göruntulu konusma yapamıyorum ağ yavas gibi seyler yazıyo. ne yapmalıoyım yardmcı olurmusunz
Microsoft 6to4 Bağdaştırıcısı
o link tatmin edici olamdı cözemedim bi türlü
arkadaslar asıl problemim msn de görüntülü konusma yapamamam. taki bu microsoft 6to4 bağdastırıcısının üstünde ünlem işareti çıkana kadar. lütfen yardım edin. bari bu ünlem işaretinin görüntülü konusmayla bi alajkası varmı yoksa ben mi öyle zannediyorum onu nsöyleyin...
Windows Update i bir deneyin.
anlamadın windows update i nasıl denicez hiçbirsey anlamadm!
spiner67anlamadın windows update i nasıl denicez hiçbirsey anlamadm!Windows unuzu Update ederek yani.Başlat tuşuna basın.
açıla nsayfada en üstte Windows Update e tıklayın.
ve gerekli yönergeleri takip. edin
karşınıza HIZLI ve ÖZEL die ik iseçenek çıkıcak
bu seçeneklerden ÖZEL i seçin bir kaç tarama yaptıktan sonra
solda bir kaç seçenek çıkıcak ordan Donanım sal bir seçenek sunuyorsa ordaki güncellemeleri seçerek bilgisayarınıza yükleyin.alternatif bir çözümdür.
sorununzu çözmeyebilir.
evet sorunumu cözmedi ne yapıcam bilmiyorum nette aradım bu sorunla karsılasan çok kişi var...tek care format mı..???msndeki donmanın sorunu kesinlikle bundan mı kaynaklanıyor acaba:(
spiner67evet sorunumu cözmedi ne yapıcam bilmiyorum nette aradım bu sorunla karsılasan çok kişi var...tek care format mı..???msndeki donmanın sorunu kesinlikle bundan mı kaynaklanıyor acaba:(network sürücüsü ile ilgili bir sıkıntı muhtemelen donmada bundan kaynaklanıyor.