Microsoft'a rekor ceza.
Arkadaşlar bana kalırsa, microsoft'un tamamen kendi geliştirmiş olduğu bir sistemi (emeğini) zorla paylaşmaya zorlanması haksızlık. zira eğer diğerleri de yapabiliyorlar ise (!) bir tekel olabilirler. kimse onları tutmuyor ki... ama microsoft'a "bize kaynak kodlarını aç, bizde editleyip satalım ve para kazanalım" denmesi microsoft için haksızlık..
mikrosoft cok buyudu haklı yada haksız olmasını bu saatten sonra pek dusunmuyor konun otreiteleri heralde ki bunku buyuyen seylerin dogal olarak parcalanıp kuculmesı lazım ama mikrosoft kuralları yıkıyor bence onu rayına oturtmaya calısıorlar yaksa apple de ıbm dede yada işletim siistemi olarak linux tada acıklar ve gedikler var sorum fazla buyuk olması dogal olarak hatarı olsun olmasın yola gelsin diyor da olabilirler !!!!
e ama microsoft da haklı değil mi.kendi programları yerine niye başka bir şirketin programlarını işletim sistemine entegre etsin ki
Tek kutup olmak pazarda sadece Microsoft olduğunu göstermez, sonuçta bunun Mac i var IBM i var isteyen Linux da kullanabilir ama Microsoft deneyimiyle yazılım ustadı olarak pazar liderliğini haketmiyor mu? Kendini en iyi pazarlayan kazanır.