Microsoft, Apple çalışanlarını işe mi alıyor?

CHIP Online
25-09-2009, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İki dev şirket arasında işler iyice kızışıyor: Ortaya atılan ilginç iddia Apple'ı çok kızdıracak...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/micr ... i-aliyor_15405.html

Resimlerle: Microsoft Store böyle gözükebilir

Bugünlerde rekabet hemen her alanda boy gösteriyor ve bunlara bariz örneklerden biri de Microsoft ve Apple arasındaki kıyasıya rekabet. Hatta durum o halde ki Microsoft, Apple Store'a komşu kendi mağazasını oluşturuyor.

İşletim sistemleri, taşınabilir medya oynatıcıları derken iş çok ciddi bir seviyeye geldi ve söylendiğine göre Microsoft, Apple çalışanlarını işe alıyor. Redmond/Washington merkezli Microsoft yüksek maaş karşılığında Apple Store çalışanlarını kendi safına çekmeye başladı.

İlk önce Apple Store yöneticisine Microsoft'a katılması için teklif sunulduğu ve ardından yöneticinin çalışanları da kendisiyle birlikte saf değiştirmelerini istediği ortaya çıktı.

Kimileri bunun akıllıca bir tavır olduğunu söylüyor ama Microsoft henüz Apple'ı taklit etmekten başka bir şey yapmıyor diyenler de yok değil. Buna örnek olarak Genius Bar'a denk kabul edebileceğimiz Guru Bar. Mağaza içindeki bu bölümlerde ürünler hakkında yardım ve destek alınabiliyor.

Şimdi merak edilen konu ise Microsoft mağazalarındaki satış stratejileri bundan sonra nasıl olur? Apple eski çalışanları acaba Microsoft'a nasıl bir yenilik ve deneyimle yardımcı olacak?

Tüm konu: Microsoft, Apple çalışanlarını işe mi alıyor?

İzleyin: Mac'in intikamı acı oldu!

Resimlerle: Microsoft Store böyle gözükebilir

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce Microsoft'un satış stratejisi bu olaydan sonra nasıl etkilenir?