Microsoft: Cebinize Flash sokacağız!

Esc
12-09-2008, 13:52   |  #1  
Esc avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
109 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

Microsoft'un San Fransisco kulislerine yaydığı bir bilgiye göre, firmanın henüz emeklemeyi bile layığı ile yerine getiremeyen Windows Mobile için geliştirilmiş Internet Explorer yazılımının yeni sürümü, kitlelere dağıtılmak için henüz hazır değil ancak, Adobe tarafından geliştirilen Web'in olmazsa olmazı Flash oynatıcı yazılımını da içerecekmiş.

Windows Mobile ünitesinin yöneticilerinden Tim McDonough'un ifadesine göre, masaüstü sistemlerinin emektar tarayıcısı Internet Explorer 6'nın tüm özelliklerine sahip olacak yeni mobil tarayıcı, masaüstünde IE 6 nasıl bir görüntü sunuyorsa, aynısını Windows Mobile üzerinde sunabilecekmiş. CERN'deki bilim insanları atomları birbirine çarpıştırmaya uğraşırken Microsoft'un IE7 yerine hala IE6'yı mobile sokmaya çalışması ise aklımızı karıştırmadı değil.

"iPhone'daki gezinme deneyimi daha iyi olabilir ama bizim de Flash oynatıcı gibi bazı avantajlarımız olacak ;)" diyen McDonough, bakalım bu sözü tutabilecek mi.

Ürünün 2008 yılı içinde kullanıma sunulacağını ümit ettiğini açıklayan Tim, "aman diyim bunu dışarı sızdırmayın" dememiş olacak ki bu haberi sizlere ulaştırmış bulunuyoruz.