Microsoft Office Enterprise 2007 Hata

Shogun26
28-02-2011, 16:52   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

Arkadaşlar word veya benzeri office uygulamalarını açtığımda office ürün yapılandırması açılıyor.Ve devamında Hata2329.Bir iç hata oluştu .(32 C:\Config.Msi\8a20f.rbf      ) Yardım için Microsoft Ürün desteklerine başvurun fln diye uyarı çıkıyor..Ve dosyamı açamıyorum....

Şimdi denediğim çözümler : Onarmayı denedim olmadı , güncelleştirmelerini kaldırdım olmad , silip tekrar yükledim olmadı ...İlaçladığım için office etkinleştirildi yazıyor ancak problem nerde bilemiyorum.

Office kurulum dosyası içinde ürün yapılandırması yapmadan direk açan kısayollar var..Bunları C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Microsoft Office    kısayoluna yapıştırdım düzenledim ancak bu kısayollarıda düzgün bir şekilde kullanamıyorum..İllaki bu klasöre girip açmam gerekiyor...
Ayrıntılı yazmaya çalıştım yardımcı olursanız sevinirim...Denediklerim dışında bir çözüm sunarsanız memnun olurum...

mesut888
22-03-2011, 23:05   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

reg add HKCU\Software\Microsoft\Office\12.0\Word\Options /v NoReReg /t REG_DWORD /d 1

komutunu çalıştıra yazın sorun kalmaz. office 2003 için 12.0 yerine 11.0 yazılacak