microsoft officenin sp3 uyumsuzluğu yardım pls:(

qLadyaTor
12-05-2009, 14:47   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

arkadaşlar orjinal bir microsoft office yazılımını nerden bulabilirim yarımcı olursanız sevinirim bende ki xp sürümü perfect xp sp3 galiba bunun için uyumsuzluk yaşıyorum bi dakka uraşıyorum word e girmek için yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Aşık olduAşık oldu

man on the moon
12-05-2009, 15:43   |  #2  
man on the moon avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,151 mesaj

hangi office sürümünü kullanıyorsan onun içinde service pack ve diğer güncelleştirmeler kur.

Süleyman.
12-05-2009, 15:43   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Sorununuz modifiye edilmiş işletim sistemi zaten. Orijinal ofis yazılımı da satın alabilirsiniz.

qLadyaTor
12-05-2009, 15:45   |  #4  
OP Taze Üye
9 mesaj

anlaşılan bu sp 3 deki grafik aşkı bana pahalıya patlayacak neyse kimsenin hakkını yemeden usullüne göre belli bir ücret karşılığı halledeyim teşekkürler bu arada diğer çözümlerinizi bekliyorum

Süleyman.
12-05-2009, 15:47   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
qLadyaTor
anlaşılan bu sp 3 deki grafik aşkı bana pahalıya patlayacak neyse kimsenin hakkını yemeden usullüne göre belli bir ücret karşılığı halledeyim teşekkürler bu arada diğer çözümlerinizi
Sorununuz SP3 değil, Perfect XP. Normal XP kurun bilgisayarınıza, bence.

qLadyaTor
12-05-2009, 15:50   |  #6  
OP Taze Üye
9 mesaj

ama normal xp de bu perfect xp deki gibi grafikleri yakalayamıyorum tam 2 senedir uğraşıyorum xp de vista grafiklerini kullanmak ama vistaya geçmeden normal xp işletim sistemini kullanarak PC arızalanınca bende boyle bir çözüm buldum vazgeçmek benim için çok zor olur zaten bir sürü driver bi hafta uğraştım bunu kullanabilmek için off :S:S bu perfectk xp grafikleri sevgilim gibi eski moda xp grafiklerinden iğreniyorum

qLadyaTor
12-05-2009, 15:53   |  #7  
OP Taze Üye
9 mesaj

word le uğraşsamda olur benim bir sorunumda 4 ışıklı phonex web-cam ımın driveri sp1 sp2 için uyumlu bir sürü yere yazdıysamda cevap gelmedi yüklemede hata veriyor ve sp1 yada sp2 wersiyona dönmem gerektiğini söylüyor officede uğraşsamda olur benim için önemli olan web-cam ım ona bari bi çözüm bulunuz

Selçuk İslamoğlu
12-05-2009, 16:10   |  #8  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj
qLadyaTor
ama normal xp de bu perfect xp deki gibi grafikleri yakalayamıyorum tam 2 senedir uğraşıyorum xp de vista grafiklerini kullanmak ama vistaya geçmeden normal xp işletim sistemini kullanarak PC arızalanınca bende boyle bir çözüm buldum vazgeçmek benim için çok zor olur zaten bir sürü driver bi hafta uğraştım bunu kullanabilmek için off :S:S bu perfectk xp grafikleri sevgilim gibi eski moda xp grafiklerinden iğ
Vista'ya geçmeden Vista grafikleri için Vista'nin istediğinden çok daha fazla sistemini zorluyorsun, belki farkında değilsindir diye söyledim.

qLadyaTor
12-05-2009, 16:13   |  #9  
OP Taze Üye
9 mesaj

teşekkür ederim hadi dierlim onu hallettik ama nasıl olacakta sp3 e bu 4 ışıklı web camı eklicem ?