saaatin orda orjinal office yazılım edinin die yazı uyarı çıkıyor dünkü bi güncelleme yaptıktan sonra çıktı ben zaten bu word ,excel veya digerleriyle ilgili hiç birşey yapmıyorum ben bunu ofisi kaldrırırsam bi zararı olurmu bilgisayara şimdi öle kullanmadığım bişeyi de parayla satın almak istemiyorum
microsoft ofis
Ofis programını kaldırmanın hiçbir şekilde zararı olmaz. Ama microsoftun en iyi ürünü zaten ofis programlarıdır. Herkeste bulunmasında yarar var. Sen sil ama para veripte alsan netten crack 'lenmiş (illegal) versiyonunu da indirsen bilgisayarında bulunması gereken ilk şeylerden biridir office programı. Ha bu arada OPEN OFFİCE diye bedava bir ofis programı mevcuttur. O da microsoftunki kadar iyi olmasada iş görür.
60 gunluk deneme wersionu sendeki 60 gun bitince kullanamazsın
uyarının bir zararı olmaz ama ofis programlarını kullanamayabilirsin. para vermek istemiyorsan bence crack'lenmiş bir versiyonunu indir bittorrent yoluyla.
her versiyonu 600 ytl değil tabi daha ucuz versiyonlarıda var. (örneğin öğrenci paketi gibi). ama tabiki onlarda ucuz değil. sen en iyisi crack'li versiyonunu indir hocam :)
hocam bende aynı sorunu yaşadım ama benimki xp için di sen güncelleyince microsoftun sahte oficce kullanıcıları için geliştirdiği yazılımı bilgisayarına alınca microsoft senin oficceyi durdurmuş. Eğer demo kullanıyorsanda süre sınırın bitmiştir. Senin çözümün oficce 2003 veya 2007 için birsürü crack ve key var bunu oficceye girersen sorunu çözersin istersende oficceyi kaldır kesinlikle bir zararı olmaz
kardeş sen en iyisi şunu yap. çünkü bu işlerden anlamıyorsan bilgisayara rahatlıkla virüs bulaştırabilirsin. en iyisi kadıköyde yığınla kopya cd satan dükkan var onlar sana yardımcı olsun 5 - 10 ytl arası bir ücret karşılığında. ama dükkanlara gitmende fayda var cd yalansa adamı bulabilmen açısından ;)
bende özür dilerim ya elimden kaçtı
TBCMagicÖNCE SENI HEP "BÜYÜK HARF KULLANMA" DIYE UYARDIK. SANIRIM SIMDI SIRA ARTIK "FORUM KURALLARINI OKU" UYARINA GELDI!!!!büyük harf kullanma diyene bakınBU FORUMDA "CRACK" ICIN "REKLAM" YAPILMAZ!!!!
FORUM KURALLARINI TEKRAR GÖZDEN GECIRMENI TAVSIYE EDERIM!
ben burada reklam yapmıyorum arkadaşım çözüm öneriyorum. bunun illegal olduğunu zaten herkes biliyor. böyle bişeyin illegal olduğunu bilmeyen varsa zaten tebrik ediyorum kendisini. bunu yapıp yapmamak kendisine kalmış bu cd leri satan veya almaya zorlayan ben değilim. ama senin kadıköyde sahte cd satan dükkanın varsa ve deşifre edilmesinden korkuyorsan onu bilmem. senin sorunun.
Son Düzenleme: AMIGA500 ~ 29 Ocak 2009 16:57
"büyük harf kullanma diyene bakın" süper cevap olmuş gülmekten kırıldım
arkadaşım bende office 2007 kullanıyordum aynı şekilde oldu bende ücretsiz olan(openoffice org 3) kurdum ve beğendim kullanım şekilleri hemen hemen aynı ve şu anda memnunum OpenOffice.org kur menun kalacağından eminim