microsoft outlook (2007) bilgisayarımı her açtığımda otomatik açılsın istiyorum.
ne yapmam gerekir.
teşekkürler.
microsoft outlook otomatik açılım.
Microsoft Outlook'u masaüstüne kısayol oluştur > Oluşturduğun kısayolu tutarak ; Başlat > Tüm Programlar > Başlangıç bölümüne bırak.
O olmuyor sanırım bazı programlarda var sadece program başladığında simge durumunda küçült şeklinde. Ama Microsoft Outlook'da olmaz zaten başlangıçda çalışmayan bi program. Elle yaparsan oluyor sadece.
Kısacası mecburen sen alta alacaksın.
iyi günler... pc açıldığında Outlook otomatik açılmıyor. buraya yazdığınız gibi başlangıca kopyaladım. fakat bilgisayarı yeniden başlatınca otomatik açılıyor bilgisayarı kapatıp açınca başlamıyor. öneriniz varmıdır ????
Merhaba,
Biraz geç oldu ama sorunu hala çözemediyseniz işte çözüm. Ben de aynı sorundan muzdariptim. Forumdan HUSEYIN06 arkadaş çözümü göstermişti.
Ondan alıntılayayım:
1. öncelikle outlook u aç.
saatin yanında ortaya çıkan outlook simgesine sağ tuş ile tıkla
açılan pencereden "simge durumunda küçültüldüğünde gizle" yi işaretle
2. masa üstüne birtane outlook kısayolu oluştur. Not : Bu kısayolu, tüm programlardan outllok dosya konumunu açma yoluyla yap.Aksi taktirde,outlook gene tam ekran açılıyor.
sonra bu simgeye sağ tuş ile tıkla özellikler i seç.
açılan pencereden üstte " kısayol " sekmesine tıkla.
Gelen sekmenin içinde
Çalıştır: Normal Pencere yi Simge durumunda küçültülmüş olarak seç ve tamam a bas kapat.
bu şekilde her açılışta outlook simge durumunda çalışmış olacak.
sonra bu kısayolu başlat\tüm programlar\başlangıç ' ın içine taşı