Alıntı:
Street Fighter The évil neden crack önermessın kardes???
arkadaşım crackli antivirüsler virüsleri yakalamıyor....senindemi haberin yok.bazı virüsleri yakalayabilir ama eski virüsleri yakalıyor mesela 3-5 sene önceki virüs türlerini.... yeni çıkmış virüsleri yakalamıyor güncellersen güncellendiğini söyler ama öyle değil...Tıpkı İDM gibi mesela crrackli İDM kullanırsan güncelleme yapamazsın eğer yaparsan sana sahte kayıt uyarısı verecek..Bilmem Anlatabildim mi...
Sorunuzu yeni gördüm ama arkadaş cevap vermiş.
Crackli antivirüslere -bence- güven olmaz çünkü cracklenmiş antivirüs yazılımı oynanmış antivirüs demektir. Yani tam olarak görevini yapmaz. Zaten güvenlik şirketlerinin de crackli antivirüs kullananları bildiklerini düşünüyorum çünkü adamların işi güvenlik, önce kendi güvenliklerini sağlarlar.
avast ve eset hiçbir işe yaramaz şu anda en iyisi kaspersky ve mCafee ikisinden birini kullan.
Eset'in cracklenmiş sürümü kullanılırsa tabii ki işe yaramaz, biz de onu diyoruz ama yasal olarak kullandığınızda çok da kötü bir antivirüs değil. Avast da bence gayet kaliteli bir antivirüs (fakat şu arayüzü düzeltmeli bence).
En iyi sırlaması için her araştırma farklı bir şey diyor ama genel olarak sonuçlarda Mcafee en iyilerden çıkmıyor.