Microsoft Security Essentials hazir
Kullanıyorum Şimdilik Memnunum...
yenı yetmeler av yapıyor ya ınanmıyorum
bu av benı bıle yakalayamaz :D
orjinal, xp,vista ve win 7 kullanıcıları için ücretsiz olması çok iyi şu an için avira kullanıyorum bitince geçeceğim ama Türkçesi yok önemli değil. teşekkürler CHİP.com.tr ye :)
Danemedim ama o kadar iyi bi antivirüs olduğunu sanmıyorum
----------------------------
Oyun bittiğinde Şah'ta Piyon'da aynı yere konur.
Alemdar 17
Arkadaşlar, bakın, vista üstünde, office, live messanger ve live eklentisi yüklü bir makinede çalışmakatyım. Bu ürün gruplarından, vista'nın durumunu bilmiyorum, her hangi birisini açıp kapattığınızda sisteminize atdmt.com çerezi yükleniyorsa ve bildiğiniz, bilmediğiniz (tavsiyeler aracılığı ile öğrendiğiniz) tüm ayarlamarı yapmanıza rağmen, ne yaparsanız yapın bu çerezi silemiyorsanız güvende değilsiniz demektir. atdmt.com, atlassolutions.com sitesinin yayımladığı bir tracking çerezidir ve bu firma MS'in reklam firmasıdır. Powerpoint, word, excel, explorer ne açarsanız açın, bu çerezin yüklenmesine engel olamıyorsunuz. Deneyin, IE'de çerezleri engelle seçeneklerinin hepsini deneyin. MS güvenlik ayarlarının hiçbirisi bu çerezi engellememektedir, siz engelle deseniz dahi. Host ayarlarını, özellike vista'da (admin olarak ayarlasanız dahi), bile işe yaramadı.
orjinal windows u olmayanlar da yukleyebılecek mı bı av yı ?? Tabi hepımızın windows u orjınal fakat merak ettım :)
isteyen test etsin nette toplu virus dosyaları var bir kaç tane indirin, ben kendi pc de denemek istemem diyenler sanal pc de denesin aynı virus dosyasını farklı antivirüslerle ve birde micro essantials le taratsın test etmiş oluruz:)
isteyen test etsin nette toplu virus dosyaları var bir kaç tane indirin, ben kendi pc de denemek istemem diyenler sanal pc de denesin aynı virus dosyasını farklı antivirüslerle ve birde micro essantials le taratsın test etmiş oluruz:)Denedim 590 adet virüslü winrar dosyası indirdim.İndirdikten sonra hiçbir tepki vermedi.Tarattığımda 588 adet virüs bulmuştu.<
evet sonra bende denedım ama ben sevmedim açıkacası 1.si yavaş, 2.si pc kasıyor, 3.su bedava yazılımda ancak bu kadar olur yani:)
Kis 2010 ile tarattırdım bir şey bulmadı.Sonra bunu kurdum win32'de trojen buldu.
Microsoft ve ücretsiz yazılım , Microsoft kullanıcılarının Kaç beden Don giydiğine kadar öğrenmeye niyetli anlaşılan...
Bir bilgisayarı AntiVirüs Sistemlerinden daha iyi hiçbir yazılım görüp tanıyamaz , raporlayamaz :) Microsoft' ta bunu düşünmüş olacakki Derin Derbe yi yapmış alın size bedava AV kullanın sizden birşeyde istemiyorum diyor.( nasıl olsa sözde güncelleme , loglar vs. onları raporlar alır gönderirken yada normal zamanda yavaş yavaş yollar bilgileri :) )