Microsoft Security Essentials ev kullanıcıları için yeterli midir? Windows 7 64 bit sistemlerde performansı nasıl? Microsoft Security Essentials'ın Türkçe sürümü ortalama ne kadar sürede yayınlanır? Türkçe dil desteği olacak mı?
Microsoft Security Essentials
Yeterli yeterli.Şu anda MSE kullanmaktayım.
Microsoft Security Essentials Version: 1.0.1743.0 beta sürümünü.
64 bit için olan sürümünüde 64 olarak kurdugumda kullanmıstım.Gerçekten performanslı Tarama dısında sistemi hiç kasmıyor.Türkçe dil desteği olur mu bilmiyorum fakat bekliyorum.
Ama şunuda belirteyim.Tam olarak antivirüs koruması yok.Microsoft Antispyware ve Windows defenderın gelişmiş versiyonu diyebiliriz.
Kısa bir süre kullandım.
Ulaştığım sonuç şu ; Windows 7 gibi bir sistemi MSE gibi bir yazılıma emanet etmek soğuk havada mayoyla gezmek gibi birşey.Yani yetersiz bir yazılım.
Bunlar benim görüşlerim diğer arkadaşlar farklı şeyler söyleyebilir,değerlendirmeyi ona göre yaparsın...
Ben 4 ay kullandım ve iyi bir sistem koruması yaptı ve türkçe dil destekli yeni versiyonu da yayınlanmaya başladı. Microsoft iyi bir iş çıkarmış diyebilirim.
Avira kadar olmasada yinede çoğu virüsleri görüp tanıyor. Ayrıca Microsoft'un yanılmıyorsam ilk antivirüs programı ve daha da gelişecektir.
bende sadece MSE kullanmaktayım uzun zamandır hiçbir problem yaşamadım arada bir KIS ve NIS kuruyor full sistem taraması yaptırıyorum bakayım gözden kaçırmısmı bişeyler diye ama hiç rastlamadım falsosuna bence acaip yeterli hemde kasmıyor tek derdi full tarama yap dediğinde 3-4 saat kadar sürüyor bisey daha mcafee, norton ve kis ile tarama yaptırdığımda 300,000 - 500,000 öğe tarandı diyor MSE ile tarama yaptığımde en son verdiği rakamı paylasayım 1,520,178 öğe tarandıgıydı yani öğe bazında bilgisayarın heryerine bakıyor incigina cıncıgına kadar
Kaspersky Internet Security 2010 ve Microsoft Security Essentials kullanıyorum şuanda bi sorun yok. Kaspersky Pure'nin Türkçe sürümü çıkınca kullanmaya başlarım sanırım ya da düzgün bi Türkçe yama yapan olursa.