[res
bu da yeni bir tür, tüm sürücülerde tam tarama yaptım hem tarandı risk yok diyor hem de altında bilgisayarınız risk altında olabilir şimdi tarayın diyor. anlayan varsa lütfen izah etsin
Microsoft Security Essentials
Güncelle olmadı,makinayı yeniden başlat düzelir.
Yada crack'li bir uygulama varsa ondan böyle saçmalayabilir..
Benim laptop'ta kurulu bu mse devamlı popcorn virüsü silindi diyor
popcorn türkçe anlamı patlamış mısır (patlamış mısır virüsü) bazen saçmalıyor
Bende de oluyor böyle bir sürü güncelleme falan birikiyor onları yapıyorsun geçiyor ha yapmazsan bile bir süre sonra kayboluyor . Hem öyle her risk altında olabilir dediğine de inanma eğer de bir tarattır şöyle bişey çıkmazsa tamamdır ama çıkarsa 2 dakkada temizlersin o kafanı karşıştırmasın...
eyvallah, takıldığım şey kendi yaptığı taramayı algılayamayan yazılım beni nekadar korur ?. her kapatım açtığımda risk uyarısı veriyor. virüs imza tabanlarını diğerleri gibi otamatik almıyor. herhalde beleş etin yahnisi bukadar oluyor. windows'un kendisi öyle değilmi zaten yamalı bohça gibi güncelle babam güncelle...
herkese iyi akşamlar.
Windows pek de beleş et sayılmaz bence ? Windows'un sık yamanması daha güvenli olmasını ve performansının artmasını sağlar. MSE'nin güvenliğinden kimsenin şüphesi olmasın çoğu paralı alternatifle yarışıyor. Ayrıca MSE'de bedava sayılmaz. Windows'a verdiğiniz para sayesinde kullanıyorsunuz.
Arkadaşlar Microsoft essential kullanıyor musunuz.Kullanıyorsanız hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim