Microsoft'ta Sinofsky depremi!

CHIP Online
13-11-2012, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

CHIP Online'ın 28 Ekim'de ortaya attığı iddia gerçek oldu; Microsoft bu haberle sarsıldı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mic ... -depremi_36964.html

Resimlerle: 10 ünlü teknoloji CEO'sunun çalışma masası

<span style="text-decoration: underline;">28 Ekim tarihinde sizlerle burada patlaştığımız haberimizde</span>, Microsoft'un Windows bölümünün başındaki önemli ismin, yani Steven Sinofsky'nin şirketteki geleceğinin belli olmadığını, bazı sorunlar yaşandığını duyurmuştuk. Windows 8 ve Surface'in piyasaya sürülmesinin hemen ardından yayınladığımız bu haber, pek çok kez "olmaz öyle şey" tepkisiyle karşılaştı. Ama gece saatlerinde olmaz denilen gerçek oldu; Sinofsky, Microsoft'taki görevinden ayrıldı.


1989 yılından beri Microsoft'ta çalışan Sinofsky, önceleri Office departmanının başındaki isimdi. Vista hüsranından sonra, enkazı kaldırması için Windows bölümünün başına geçen Sinofsky, önce Windows 7'yle, ardından da Windows 8 ve Surface tablet ile Vista hüsranını unutturmayı başardı. Bu başarıları, onun, Microsoft'un Ballmer'dan sonraki CEO olacağı iddialarına bile yol açtı.


Xbox Music, Xbox SmartGlass gibi önemli ürünlere de imza atan, Internet Explorer ve Live hizmetlerinin geliştirilmesinde önemli payı bulunan Sinofsky'nin ayrılmasıyla, Windows bölümünün başına Julie Larson-Green getirildi.

Tüm Konu: Microsoft'ta Sinofsky depremi!

Resimlerle: 10 ünlü teknoloji CEO'sunun çalışma masası

Kaynak: www.chip.com.tr