Microsoft'tan; hepsi bedava!

CHIP Online
25-02-2010, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Birbirinden yararlı ve kaçırmamanız gereken 5 ücretsiz Microsoft yazılımı: Hepsi burada...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/microsoft-tan-hepsi-bedava_18488.html

Resimlerle: En iyi 19 ücretsiz oyun

Microsoft'un ücretsiz olarak kullanıcıların hizmetine sunduğu bu araçları keşfetmeniz için bir araya getirdik. İşte içlerinde en yararlı ve pratik olan uygulamalardan 5'i...

5 Microsoft Process Explorer

Normal görev yöneticisinde yer alan bilgiler sizin için yeterli değilse, Microsoft Process Explorer ile tanışın.

Bu uygulama ile çok detaylı bilgi edinebilir, programların ilişkilerini ve nasıl çalıştıklarını keşfedebilirsiniz. Sistem kaynakları kullanımını da daha yakından takip etmenin çok faydalı olduğunu göreceksiniz.

Download: Microsoft Process Explorer

Tüm konu: Microsoft'tan; hepsi bedava!

İzleyin: Windows 7 ye Genel Bakış

Resimlerle: En iyi 19 ücretsiz oyun

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu araçkları yararlı buldunuz mu?

ADEM-KAYA
25-02-2010, 01:00   |  #2  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
12,271 mesaj

MSE işime yarıyor.

Haber için teşekkürler.

quazar
25-02-2010, 10:35   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Bing map tek kelimeyle berbat ötesi. Kendim denedim ve adres tutarlılığı konusunda yerlerde geziyor. Zoom ve harita çözünürlüğü googlein çok gerisinde ve en önemlisi benim baktığım bölgelerde 10 yıldan genç olmayan haritalar kullanıyorlar.

icemanphoenix
25-02-2010, 15:20   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
308 mesaj

paint.net in sanırım türkçe dil desteği yok. en azından sitede öyle görünüyor. olsaydı tadından yenmezmiş ama Gülüş

edit: programı kurdum gayet güzel ve kullanışlı görünüyor ama yarım yamalak ingilizcemle işin içinden pek çıkamadım Utanma

Son Düzenleme: icemanphoenix ~ 25 Şubat 2010 15:45
Nicoll
25-02-2010, 21:32   |  #5  
Nicoll avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,352 mesaj
Alıntı: icemanphoenix  
paint.net in sanırım türkçe dil desteği yok. en azından sitede öyle görünüyor. olsaydı tadından yenmezmiş ama Gülüş

edit: programı kurdum gayet güzel ve kullanışlı görünüyor ama yarım yamalak ingilizcemle işin içinden pek çıkamadım Utanma
Gimp'i denediniz mi? Bu nerdeyse tamamen Türkçe ve açık kaynak.

http://www.gimp.org/