Microsoft'tan iPad Mini'ye eleştiri

CHIP Online
31-10-2012, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft, Apple'ın Surface hakkındaki ağır sözlerine cevap vermekte gecikmedi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mic ... elestiri_36698.html

Resimlerle: Surface RT parça parça böyle üretildi

&lt;span style="text-decoration: underline;">Apple CEO'su Tim Cook, Microsoft'un yeni Windows RT tableti hakkında "hem uçan, hem de yüzen bir araba tasarlayabilirsiniz, ancak sanırım bu araba her ikisini birden iyi bir şekilde yapamaz" demişti</span>. Şimdi ise Microsoft, rakibinin yeni 7.9 inç'lik iPad Mini'si hakkında konuştu.


Microsoft'un Windows bölümü başkanı Steven Sinofsky AllThingsD.com ile yaptığı sohbette Windows 8'li laptop'ların Apple'ın yeni iPad Mini'sinden daha değerli olduğunu şöyle dile getirdi: "(Windows 8'li laptop'lar) inanılmaz makineler. Netbook veya basit/ucuz makineler değiller. Bu fiyata bir öğrenciyi okul boyunca idare edecek kadar iyi bir bilgisayar satın alabilirsiniz. 279 dolara. Düşünün ki, 7 inç'lik eğlencelik tabletlerin fiyatı bile 329 dolar."


Sinofsky, Windows 8'li birçok ince ve hafif ultrabook'ların da piyasaya sürüleceğini ve bu bilgisayarların, Apple'ın MacBook Air notebook'undan birkaç yüz dolar daha ucuza satılacağını söylüyor. Sinofsky, fiyatların sadece indirim nedeniyle değil, mühendislik çalışmaları sayesinde de düştüğünü söylüyor.


Sinofsky ve dolayısıyla Microsoft'un vermek istedeği mesaj oldukça açık: Windows 8'li PC'ler ile Apple cihazlarından daha ucuza çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Bakalım Microsoft'un bu mesajı tüketici tarafından nasıl karşılanacak.

Tüm Konu: Microsoft'tan iPad Mini'ye eleştiri

Resimlerle: Surface RT parça parça böyle üretildi

Kaynak: www.chip.com.tr