Microsoft'tan WP7 ve Kinect'e rekor harcama!

CHIP Online
20-10-2010, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft gözünü kararttı, tam 1 milyar doları gözden çıkarttı. Peki ama bu ufak servet ne için?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/micr ... -harcama_23071.html

Resimlerle: A'dan Z'ye Windows Phone 7

Microsoft'un çok önemli iki ürünü kullanıcısıyla buluşmak üzere; Windows Phone 7 ve Kinect. Firmanın, bir ürünü piyasaya çıkartmadan önce de iyice tanıttığı ve reklamını yaptığı biliniyor.

Allthingsd.com'un açıklamasına göre, yazılım devi iki ürünün de pazarlamasına 1 milyar dolar harcamak üzere. İki ürünün de Microsoft'un geleceğini önemli şekilde etkileyeceğini düşünürsek, yakın zamanda her yerde bu ürünlerin reklamlarını daha fazla görürseniz şaşırmayın.

WP7, Microsoft'u mobil işletim sistemi piyasasına sokması açısından oldukça önemliyken, Kinect'in ise konsol dünyasında, yazılım devinin verdiği sözleri tutması açısından çok farklı bir önemi bulunuyor. Eğer iki ürün de başarıyla tüketicinin beğenisini kazanırsa Microsoft rahat bir nefes alabilecek gibi görünüyor.

Tüm konu: Microsoft'tan WP7 ve Kinect'e rekor harcama!

Resimlerle: A'dan Z'ye Windows Phone 7

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce iki ürün de başarılı olabilecek mi?

oNuRx
21-10-2010, 01:08   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
77 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2010

Kinect kesinlikle oyun konsolunda çok büyük bir adım. Öylesine bir ilerleme değil bu cidden Microsoft bu sefer tabuları yıkıyor. Benim beklentim microsoftun bu üstün teknolojisine sonynin ve nintendonun ataklar yapması bunlar olduktan sonra teknoloji alıp başını gidecek 5 yıl veriyorum.