Microsoft'u kızdıran olay!

CHIP Online
12-09-2011, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft, kendi çalışanları ile ilgili fark ettiği bu detaya kızmasın da neye kıszısn...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/microsoft-u-kizdiran-olay_29053.html

Resimlerle: Microsoft'ta Windows Phone 7 şenliği!

Üzerinde uzun zamandır konuşulan ve Microsoft tarafından fazlasıyla reklamı yapılan WP7'nin son güncellemesi olan Mango'nun, bu sonbaharda hazır olması bekleniyor. Cep telefonu ve özellikle işletim sistemi piyasasında kızışan rekabetse, Microsoft'un öğrendiği bir gerçek ile resmen yok oldu.

Microsoft tasarladığı ve ürettiği ürünler kadar, belli büyük merkezlerde çalıştırdığı deneyimli elemanlarıyla da ün kazanmış bir markadır. Özellikle Mago gibi yeni bir güncelleme piyasaya sürülmeye hazırlanıyorken, bütün çalışanlardan konu hakkında üst düzey performans beklenir. Fakat öyle görünüyor ki Microsoft'un perakende kısmında çalışanların yüksek bir çoğunluğu yeni yama ile ilgili hiçbir şey bilmiyor.

Bu bilgi, Microsoft'un dünyanın birçok yerinde gezen gizli alış - veriş ekibi "shopper snoop squad" tarafından elde edildi. Perakende çalışanlarına sordukları sorulardan mantıklı cevap alamayan ekip, hüsrana uğradı.

Microsoft ise Mango ile birlikle farklı bir yükselişe geçmek istiyor. Bu yeni güncellemenin gerçekten bir işe yaraması içinse, herkesten önce Microsoft'un kendi çalışanlarını bilgilendirmesi gerekiyor.


Tüm konu: Microsoft'u kızdıran olay!

Resimlerle: Microsoft'ta Windows Phone 7 şenliği!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Mango ile bekediğiniz en büyük yenilik nedir?