mrb arkadaşlar...
internet explorer la hotmail, microsoft update gibi sitelere giremiyorum... explorer 8 i kaldırıp tekrar kurdum ama yine olmadı... aynı modeme bağlı başka bi bilgisayar girdiği için sorun modemden değil diye düşünüyorum..
mrb arkadaşlar...
internet explorer la hotmail, microsoft update gibi sitelere giremiyorum... explorer 8 i kaldırıp tekrar kurdum ama yine olmadı... aynı modeme bağlı başka bi bilgisayar girdiği için sorun modemden değil diye düşünüyorum..
evet ama olmadı değiştirdim boş bıraktım değişen bişi olmadı...
wındows unuz lisanssız olduğu için girmiyor
sorunu hallettim arkadaşlar herkese tşk...
virüs türü bişi olabilir deyince combofix inidirip bilgisayarı taradım ve yeniden açtığımda microsoftun sitelerine girdim...
sadeceCombofix cekerek kurtuldugunu saniyorsan yaniliyorsun evet sorunun hallolmus ama senin makine icinde daha pek cok sey vardor combofixher seyi silmez silinmesi zor olan bazi zararli yazilimlara karsi etkilidir sadece.
combofix dışında lavasoft, spywaredoctor,kis8 ve nod32 nini en son sürümlerini kullanıyorum ve deepfreeze kullanıyorum...
yanlız combofix le temizledikten sonra xp yi lisanslı göstermeye yarayan küçük bi programın bütün driverleri silindi masaüstü siyah oldu ve sağaltte hiç gitmeyen lisanslı xp alın yazısı ortaya çıktı.. bende önce o uyarıyı silen programı, sonrada xp yi lisanslı gösteren programı çalıştırıp eski haline çevirdim ama combofix sildiğine göre zararlı bi yazılım mı yoksa öylemi algıladı.. o programı tekrar kurdum ..bi zararı olmaz umarım
sorununu çözmüşsün ancak sen bir de malwarebytes antimalware programıyla tarat programını (hızlı tarama tavsiye edilir). linki şuracıkta; http://download.cnet.com/Malware ... &subj=dl&tag=button
ayrıca forumlarda paylaşılan xp yi lisanslı yapma programlarının hemen hemen hepsinde zararlı mevcut, tavsiye etmem kesinlikle...
kis8 ve nod32 nasil ayni anda kullanabiliyorsun ?
Bence tek kullandigin nod32 orasi kesinde sorun olmasinin sebebide belli zaten nod32 hic bir malware temizlemeyi beceremiyen bir koruma yapiyor.
Problemin
çözümünü bir arakdas bulmus
iste linki
http://www.tasarimerkezi.com/pro ... rununa-cozum-26942/