Microsoft'un ünvanı mı? Google'ın notu mu?

CHIP Online
10-10-2009, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dünya devi iki şirket ve ortalarında kalan başarılı bir bilişimcinin hikayesi...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/micr ... -notu-mu_15612.html

Resimlerle: Windows 7 işte bunları değiştirecek...

İngiliz geliştirici Jon Skeet 2003 yılında Microsoft MVP statüsü aldı. Microsoft teknoloji topluluklarında üstün başarı gösterenleri bu statü ile ödüllendiriyor. Üstelik Microsoft, 2003'ten bu yana Skeet'in MVP'liğini her yıl, sonraki 5 yıl için uzatmayı sürdürmüş.

Ancak Google için çalışmaya başlayan Skeet, bu ünvanı bıraktı ve şu açıklamayı yaptı: "Biraz üzgün bir şekilde Ekim başı itibariyle Microsoft MVP olmayacağım. Yenilenme vakti yaklaşırken işverenime bunun uygun olup olmadığını sordum. Bunun pek de iyi olmayacağı tavsiyesi üzerine, bir MVP olarak ödüllendirilmekten mutlu olduğum halde, bu yıl Microsoft'tan MVP'liğimin yenilenmemesini istedim."

Haberin devamında: MVP'lerin avantajları neler? Skeet ne yapacak?

Tüm konu: Microsoft'un ünvanı mı? Google'ın notu mu?

İzleyin: MS kusmaktan vazgeçti!

Resimlerle: Windows 7 işte bunları değiştirecek...


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Siz olsanız ne yapardınız?

posicor
10-10-2009, 19:50   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
358 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

Yaptığın işten ve hayat biçminden memnunsan ekstra ünvanlara gerek yok.Bu tür ünvanlar ilk bir iki seferinde mutlu etse de sonrasında eskisi kadar birşey ifade etmiyor.Bu vatandaş da anlaşılan zaten cemiyette saygı gören, aşmış birisi.Rakip bir firmaya işe girerken ünvandan feragat etmesini şahsen şık ve olgun bir davranış olarak algıladım.

Böyle bir davranış için oldukça olgun olmak gerekir zaten.Yeni iş arkadaşlarını rahatsız etmemek için önemli bir ünvandan vazgeçmek o kadar kolay değil.Tebrik etmek lazım kendisini.