Microsoft Visual Studio 2010 Proje yaratma sorunu!

ugurbocu
02-09-2011, 19:49   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Arkadaşlar bu programı büyük bir beklenti için açtım. Ama cahilliğimden olabilir ki daha önce hiç böylesine bir yazılım kullanmadım. Bu programda yeni bir proje yaratmaya çalıştığımda alttaki barda "Creating Project "<Proje İsmi>"...Creating failed" yazıyor..İşte ekipmanlarım ve denediğim yollar..
Windows 7 Home Premium
250 Gb Harddisk
4 Gb Ram
Anti-virüs: Eset Nod32

IE 8'i güncelleştirmelerini silmek...
Regedit'te bazı düzenlemeler.
Ve Program Files'ta Microsoft Visual Studio nun içinnde devenv.exe.xonfig içinde bir yazı metnini bulup silmek gerekiyormuş ama ben o metnin içinde silinmesi gerekenleri bulamadım... Lütfen yardımcı olun hevesim kursağımda kalmmasın....
Şimdiden eğer konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim....Ve teşekkürler....

Kapalı Hesap (221406)
02-09-2011, 21:13   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
841 mesaj

http://yaztasarla.com/  bu siteden yardım al /  bu programın altından girip üstünden çıkıyorlar /  FAKAT SEN BİRAN ÖNDEN ÖNDEN GİDİYORSUN GİBİME GELİYOR / ilk önce delphi eğitimi görmen lazım /  yani program yapabilmek için delphi şart /

Kapalı Hesap (221406)
02-09-2011, 21:14   |  #3  
Kapalı Hesap
841 mesaj

http://www.yaztasarla.com/forum/ ... el-egitim-seti.html  burada bi video görsel eğitim seti var /  sırasıyla indir ve siteden yardım al dostum /forma  üye olman gerekiyor

ugurbocu
03-09-2011, 19:40   |  #4  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Teşekkürler dostum...Oradaki foruma da aynı problemimi yazdım...Dediğin eğitiminde videolarını izlemeye başlamıştım zaten... Ama bu sorunu da çözmem gerekiyor :/ Yine de teşekkürler...

Kapalı Hesap (221406)
03-09-2011, 21:53   |  #5  
Kapalı Hesap
841 mesaj

bak hiç acele etme , sabırla izle / delphi biyerlere götürecek zaten / visual kurmak çalıştırmak yapmak bunların hepsi sonraki işler dostum / gözlerin kan çanağı olana kadar kendini yormayasın / gecelemeyesin / eğitim setinin tümünü sabırla anlayarak izle / bilmiyorum benmi öyle zanlediyorum ,sabahları insanın zihni çok açık oluyor ,erkenden kalkıp dersi izlemek daha iyi kafaya işliyor sanki / sonra basit bi kayıt programı yap ,mm  mesela okul kaydı / ad soyad  numarası / bulma yeteneği ekle /  silme butonları yap /( böyle böyle kendini geliştir / 

visual basic  hazır bi proje ister / sonra onun üzerine yazar yazar durursun ,,/ sanırım ondan çalıştıramadın / halbuki kurulu düzen ama kullanmayı bilmeyince kuramadığını zanlediyor olabilirsin /  proje ister ama proje askısında başka hata gösterir  sen ben bilemeyiz belkide/ ama  o form süper bi form / hatta yeni bi konuda var orada visual basic 6  video görsel eğitim seti   sıradaki görsel eğitim setleride  ileride yayınlarlar sanırım .hayırlı günler

PcMaKeR
04-10-2011, 16:32   |  #6  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj
Alıntı: sayraxx  
ilk önce delphi eğitimi görmen lazım /  yani program yapabilmek için delphi şart /
nerde yazıyor o? Benim bildiğim ilk önce algoritma öğretilir, sonra pascal, c, vb gibi diller öğretilir ondan sonra üst sınıf diller öğretilir.

Kulaktan doğma bilgilerle insanların kafasını karıştırmayın. 2002 den beri programlama ile uğraşıyorum(lise, üni ve işim gereği - yazılımcı) hiç böyle bir şart görmedim de duymadım da...