Microsoft: "Yeni Vista o olacak!"

CHIP Online
16-07-2010, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yeni Vista faciasına merhaba deyin: Microsoft, piyasanın yeni Vista faciasını çoktan ilan etti bile.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/micr ... o-olacak_21276.html

Resimlerle: iPhone OS'tan yeni özellikler ortaya çıktı

Microsoft'un tarihi boyunca yaşadığı hayal kırıklıklarından en büyüğü, hiç kuşkusuz Windows Vista'dır. Vista her ne kadar başarılı ve yenilikçi bir işletim sistemi de olsa, özellikle yüksek donanım gereksinimleri nedeniyle hiçbir zaman beklenen başarıyı yakalayamadı. Microsoft da, Vista'dan ümidi keserek, kısa süre içinde Windows 7'yi piyasaya sürdü ve hayal kırıklığından büyük Windows 7 zaferine geçiş yaptı.

Vista'nın hayal kırıklığı olduğunu artık Microsoft'un kendisi bile kabul ediyor. Bunun en güzel kanıtı ise, Microsoft'tan Kevin Turner'ın yaptığı son açıklama. Microsoft Worldwide Partner's Conference'da (WPC) yaptığı konuşmada, Kevin Turner Apple'ın sinyal sorunları nedeniyle eleştirilen iPhone 4'ü hakkında konuştu ve yeni iPhone'u, "Apple'ın Vista'sı" olarak değerlendirdi.

Turner'ın çok konuşulacak sözleri haberimizin ikinci sayfasında...


Tüm konu: Microsoft: "Yeni Vista o olacak!"

İzleyin: iPhone'la dalga geçen iPhone reklamı!

Resimlerle: iPhone OS'tan yeni özellikler ortaya çıktı


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Siz Turner'ın sözlerine katılıyor musunuz?

Fattur
16-07-2010, 01:16   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Adam dalgasını iyi geçmiş.
Herkesin bilmesini istiyorum ki, Windows Phone 7 cepleri istediğiniz gibi tutabileceksiniz, telefonları nasıl tuttuğunuz, sizin rahatlıkla telefon görüşmesi yapmanızı etkilemeyecek.

Ayrıca win7 vistanın sp paketi olarak görmeye devam ediyorum. ve vista o kadar da kötü değildi hani.

AkyüzCan
16-07-2010, 17:08   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
278 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2009

    Microsoft'tan Kevin Turner kim olursa olsun şu anda dahi sürümleri kullanımda olan bir işletim sistemi için söylenecek ya da yapılacak bir espri değil "Görünüşe göre iPhone 4 onların Vista'sı olmaktan öteye gidemeyecek..." sözü ; 
   iphone kullanıcılarına saygısızlığın , salt nema uğruna son kullanıcıyı sadece üzerinden para kazanılacak tabiri caizse "enayi" görmenin abidesi olarak tarihe geçecek 4.0.1 update yalanınında işe yaramadığı şu dakikalarda belli olan bir ürünle , şu anda sizlere bu satırları yazdığım pc imin  işletim sistemi windows 7  (6.1) nin majör sürümü olan  (6.0) bir işletim sistemini -ki donanım kaynak gereksinimleri dışında özelliklede SP2 sonrası kesinlikle stabil- kıyaslamak bir microsoft sözcüsüne hiç yakışmamış.Yapılan soğuk amerikan esprisi ise  güler geçeriz.Ve de  kesinlikle microsoft cephesinin böyle bir resmi görüşü olduğu kanısında değilim....Eğer öyle ise son kullanıcıya saygıda ne yapıyorsunuz resmi lisanslı vista sürümleri için Mr Turner !? Kişi bulunduğu konumun ağırlığına göre konuşacak , "insan söylediği sözün esiri ; söylemediği sözün efendisidir..."

Son Düzenleme: AkyüzCan ~ 16 Temmuz 2010 17:35