Microsoft Zune Hakkında

HPQ-User
27-03-2009, 16:50   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

efromcs sormuş:
Öncelikle alakasız bir yere alakasız bir soru yöneltmekteysem özür dilerim..
Ancak bu konuda güvenilir yardım alabileceğim bi yer bulamadım...En güvendiğim kaynak olan chip'e danışmak istedim ben de...

Microsoft Zune 30 GB ürün kullanıcısıyım,bu üründe yaşadığım bir sorunun çözümünü bulamadım harddiskinden "click" diye bir ses geliyor ve ürün yeniden başlıyor ard arda...
Harddiskinin arızalı olduunu düşünerek yeni bir harddisk ile değiştirdim ancak sorunum aynen devam ediyor..

bu linkde sorunumu somut olarak görebilirsiniz..

Bu konuda yardım alabileceğim bir yer var mıdır?

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Diğer
Sistem Özellikleri:
Müzik çalar

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30618; InfoPath.2)

Kapalı Hesap (53751)
27-03-2009, 17:07   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,036 mesaj

Zune Türkiye'de piyasaya sunuldu mu? Hiç takip etmiyorum eğer sunulduysa servisi de vadır zaten götürün baktırın derim eğer öyle bir şansımız yoksa firmware güncellemesi falan olur onları deneyin derim...

efromcs
27-03-2009, 22:34   |  #3  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
50 mesaj
Coşkun OLCA
Zune Türkiye'de piyasaya sunuldu mu? Hiç takip etmiyorum eğer sunulduysa servisi de vadır zaten götürün baktırın derim eğer öyle bir şansımız yoksa firmware güncellemesi falan olur onları deneyin derim...
Öneriniz için teşekkür ederim..Zune resmi olarak Türkiye'de satışa sunulmadı ancak siz de bilirsiniz ki bu tür ürünlerin resmi satışı şart değildir..Bir şekilde temin edilebilmekte...Benim etrafımda yüzlerce Zune kullanıcısı var:)
Merdiven altı satış dediğimiz olmalı:)

Malesef ki servisi yok,firmware güncellemeleri de fayda etmiyor..Güncelleme başarılı bi şekilde tamamlanıyor 1 defa çalıştırabiliyorum ancak daha sonra yine sorunum devam ediyor...