midtown madness 2 neden böyle yapıyor?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
enter444
25-01-2008, 16:37   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj

eski bir oyun at çöpe gitsin diyeceksiniz biliyorum ama küçük kuzenim oynayacak oyunla.

probleme gelince,
oyunun trial versiyonunda görüntü ayarları en yüksek iken hiç bir görüntü sorunum yok. görüntüyü güzel alıyorum.
oyunun tam sürümünü kurduğumda en yüksek görüntü ya da orta halli görüntü de ise oyunun görüntüsü berbat. en düşük te ise düşük bir ekran kartım var gibi gösteriliyor ama oyun oynanabiliyor.

görüntü berbat derken arabayı bile göremiyorum.
ekran kartı markası ve modeli şu:
inno3D geforce 2 mx400 64 mb Sdram
inanırmısınız sadece bu oyunda bu sorun var.işin içinden çıkamadım .
yapacağınız yardımlar için teşekkür ederim.
en son oynadığım oyunlar ise şunlar:
fifa 2006 - counter 1.5 -nfs most wanted
bu oyunların çıkış tarihinden sonra hiç yeni çıkan oyunlardan almadım.

Son Düzenleme: enter444 ~ 25 Ocak 2008 16:39
cell-o
25-01-2008, 17:16   |  #2  
Yıllanmış Üye
843 mesaj

Genellikle bu sorunu eski sürücülerle entegre programlandığı için ekran kartı sürücüleriyle sorun çıkarabiliyor.Bunun için elinizdeki ekran kartının varsa elinizde kutudan çıkan eski sürücülerini yükleyerek denemenizi öneririm.

enter444
25-01-2008, 18:39   |  #3  
OP Taze Üye
18 mesaj

ekran kartını aldığım zaman kutudan çıkan driver da fayda etmiyor.
ne xp sp2 professional
ne de xp sp1 ve xp nin ilk çıkan sp paketi olmayan versiyonunda da xp nin kendisi tarafından tanıdığı sürücülerde de sorun devam ediyor.3-4 yıl önce bu oyunu bu sorun nedniyle bırakmıştım.şimdi kuzene lazım.
anlamadığım oyunun trial versiyonunda tanıyorda tam sürümde neden tanımıyor?

bir dost
28-01-2008, 11:34   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,174 mesaj

eskiden bendede oluyordu. midtown maddnes'ta görüntü ayarları ile ilgili direct 3d klasörü vardı galiba ordan direct 3d ve software gibi bi şeçenek vardı. software seçince düzgün çalışıyor direct 3d seçince görüntü bozuluyordu .o seçenekleri bir deneyin.