Arkadaşlar oynayanlar bilir,Midtown Madness da hem yarış yapardık hem şehir turu atardık...Bende bu oyuna benzer başka oyunlar arıyorum.Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim.
Midtown Madness alternatifi arıyorum...
Hayatımın oyunu o aah ah :)
Aynen..Midtown Madness 2 de ki gemiye atlama bölümünü hiç unutamam :)
Evet zordu baya bide bina vardı en tepesine çıkıp hiçbirşey yapamazdık aşağı atlardık :D
Arkadaşla sırayla oynardık gemiye atlayamazsan suya düşersen sıra arkadaşa geçerdi :)
Ama 1 daha güzeldi :) İlkler hep güzeldir :)
Ben zaten o zamanlar bir Midtown Madness oynardım birde NFS2 SE oynardım.Çocukluğumu özledim şimdi var ya :)
O zaman ne bilgisayarım ne de internetim musaitdi biz oynayamadık :)
O zamanki bilgisayarımın özellikleri :
Marka : Vestel
İşlemci : Intel Celeron
Ram : 128 + 64 MB
HDD : 4 GB
Internet : 56 K Dial-Up
Ekran kartı hakkında bi bilgim yok :) O kadar kötü oynatıyordu ki arkadaşta sırayla oynuyorduk :)
Zamanın kuşkusuz en iyi oyunlarının başında gelirdi.
Yukardaki bilgisayar hala duruyor ve Windows XP Professional SP2 kurulu sorunsuz çalışıyor biraz kasma var tabi ama normaldir o sisteme :)
Bilgisayar 11 senelik olması gerekiyor benden önce amcam kullanıyordu :)
solitare'dan sonra oynadığım ilk oyun (6 yaşındaydım) :D
PC özellikler:
İntel Pentium III64 MB RAM (sonra 256)20 GB HDDWindows 98 SEEkran kartı 32 MB olsa gerek...Önerebileceğim oyun "Need for Speed Underground 2"
Bu konu saptı ama :) Benim ilk bilgisayarım:
Maalesef Ca$hper idi :)
Celeron 466 Mhz işlemci
64 MB SD RAM (Cashper teknik servisi 32 MB'ı çalmıştı.)
8 GB HDD
16 MB Savage (16 MB nvidia ile değişmiştim 5 TL'ye :) )
Bilgisayarıma ilk yüklediğim oyun da Midtown Madness idi :)
Sapsın ya amaaan :D
Benim kasaya ilk yüklediğim oyun Fifa 98'di. Sonra Age Of Empires II, Rise Of Nations son olarakta Midtown Madness baktım yavaş çalışıyor bıraktım oyun yüklemeyi :D
Bilgisayarı açmak için denemediğim şekil, yöntem kalmıyordu bazen :D
Açılışta sürekli enter'e ard arda basmazsan açılmıyordu mesela takılıp kalıyordu. :D
Bazen oda kar etmiyordu enter'e ard arda basarken mouseyi hızlı bi şekilde sağ sola yaparsam açılıyordu :D Anlatılmaz yaşanır ya içler acısı :D