galaxy i8510 wonder kullanıcısıyım.telefonumu kılıfaldım fakat mıknatıslı kılıflardan acaba telefona zarar verir mi? teşekkürler.
[DONANIM] mıknatıslı telefon kılıfı ve telefona zararı?
Samsung müşteri hizmetlerine mail gönderdim cevap olarak teknik servise yönlendirdiler.Sonra teknik servis numarası göderdiler aradım zararlı olabilir dediler kesin bir bilgi alamadım yani?
Ekrana bir zararı olabilir ama kesin değil yinede siz her olasılığa karşı başka bir kılıf alın içiniz rahat eder en azından.
Böyle Söylentiler var Telefon konusunda uzman olduğumu söyleyemem ama Zararlı olabileceğini biraz beyin fırtınası yapınca rahatlıkla algılayabiliyorum.
Hassas modellerde statik elektrik zarar verebilir. Fakat günümüz teknolojisi bu sorunla başa çıkabiliyor. Sorun çıkarmaz hönül rahatlığıyla kullana bilirsiniz. Dip not: Kılıfların içerisinde kullanılam mıklantıslar şerit mıklantıs oluğu için elektro manyetik etkisi çok azdır.
Kılıflarda kullanılan mıknatısların gücü gelen ve giden frekanslara pek etkisi olmaz. Fakat telefonlardaki işlemci ve kart düzeneğindeki donanımları etkiler. Hemen veya şiddetli olmaz ama , deniz sularının yumuşak kara yüzeyini yıllar geçtikçe yavaş yavaş oyması gibi zarar verir. Mesela cepteki bir resmin aylar sonrasındaki kalitesi ilk günkü gibi olmaz , ama biz bunu ilk bakışta veya çıplak gözle göremeyiz. Program veya ölçüm cihazları ile mümkündür. Manyetik çekim gücü ile açık veya zayıf ortamlardan faydalanan mıknatıs % 1 olsa da mutlaka zarar verir. Tabi ki bu endişe edeceğimiz kadar telefona zarar verir anlamına gelmez.
birde kılıfın üzerindeki mıknatısı laptop ekranımda denedim hiç bir etki yok ...fakat televizyonda etki var ;) ekran farkıda önemli !!!!!
Mıknatisli kiliflar genel olarak zarar vermez ama stylus kalem kullanilan cihazlarda eger miktanisin yeri kötü bir yerde ise kalem fonksiyonunu bozabiliyor..
mıknatıs manyetik etki yaydıgı için ekranına zarar verir. mıknatısı televizyon ekranına bigisayar ekranına yaklaşırdıgındada renk değişiyor.
Mıknatıslar, elektronik aletlere her zaman zarar vermiştir. Mıknatıslı kılıflar telefona zarar verebilir.
Mıknatıslar, elektronik aletlere her zaman zarar vermiştir. Mıknatıslı kılıflar telefona zarar verebilir.
Kılıflarda kullanılan mıknatısların gücü gelen ve giden frekanslara pek etkisi olmaz. Ve bende kullanıyorum hiçbir zararı yok.