Merhaba arkadaşlar,Benim bilgisayarımın hoparlörleri masaüstü fakat nasıl olmuşsa 5.1 surround olarak değişmiş.Ben de aygıt yöneticisinden tekrar masaüstü hoparlörleri olarak ayarlıyorum ve restart atıyorum.Fakat bilgisayar açıldığında tekrar 5.1 surround olarak görünüyor.Nasıl düzeltebileceğimi bilen varsa lütfen yardımcı olsun.Şimdiden Teşekkürler
Mikrofon Sorunu Lütfen Yardım Edin !!!
değişiklikler çalışan bir programdan dolayı eski haline getiriliyor.antivirüs ,güvenlik duvarı... vb programları kapat ve tekrar dene.
başarılar...
Hiç bir değişiklik olmadı yaa.Saol yardımın için yine de.
Bilgisayarında muhtemelen deep freeze ve benzeri bi program vardır.Devre dışı bırakman lazım
Bir türlü yapamıyorum ya.Nerde acaba bu deep freeze.Bi fikriniz var mı?.Ki bilgisayar açıldığında tekrar devreye giriyo programlar ondan da olurmu acaba
Tmm Arkadaşlar sonunda hallettim.Hepinize teşekkürler.Eğer benimkine benzer sorun yaşayanlar varsa,çözümü ses driverını yeniden yüklemekmiş. :) (Dipnot: Dün gece saat 3:00'a kadar uğraşınca buldum sonunda) :)
bikere neden bilip bilmeyen herkes cevap atıyor anlamıyorum sesle antivirüsün vs ne alakası var. sorununu çözmüşsün ama tekrar aynı hatayı yapmaman için söyliyim. ses çıkışını 5.1 e pcndeki ses aygıtının programından değiştirmişsin ve windowsun ses aygıt ayarlarından 2 kanal sese almaya çalışıyorsun. onun yerine ses device ının programını kullanacaksın.. driveri yeniden yükleyerek bahsettiğim programı da yeniden yüklemiş oluyorsun