slm arkadaşlar, örneğin ben bir oyun sitesine girmek istediğimde milli eğitim bakanlığı tarafından yasaklanmıştır yazısı geliyor halbuki girdiğim site çok basit bir site ama bu engellemeyi kaldırmanınn yolları varmış bilen varmı?
milli eğitim yasaklamış
cmd'yi aç ve ping www.***.com.tr veya ne ise onu yaz. altta 212.514.22.44 gib bir sayı göreceksin. O sayıyı tarayıcının adres satırına yaz. ben bu şekilde biliyorum daha kolay bır yolu varsa bende öğrenebilirim.
cmd nedir? ayrıca altta soylediğin gibi bir IP adres cıkmıyorki adres kısmına onu yazalım.. yani senin soylediğin olmadı nedir bunun yöntemi
arkadaşım çalıştıra gıt oraya CMD yaz. Ondan sonra sana verdıgım 212.. numara örnek içindi.. CMD yi çalıstır'da yazdıktan sonra sıyah background'lu bır yazı yazma yerı cıkacak (ehh artık nasıl anlatıyım..)buraya gırmek ıstedıgın sıtenın adını şu şekilde yazacaksın .
ping www.artık sıte ısmı neyse.com diye ..sonra altta ping 212.212.22.22 GİBİ (ÖRNEKTİR) bir sayı cıkacak bu sayıyı Internet explorerına yaz... bu sayede sitenin adını yazarak değilde host numarasını yazarak gırmış olacaksın.Ehh artık daha anlamadıysan yapacak bır sey yok.Mıllı Eğitim kapattıysa sıteyı bır nedenı vardır :D
teşekkür ederim arkadaşım ama çalıştırdaki komut satırına cmd yi yazdım ama cmd dosyası bulanmadı yolun doğğru....gibi hata mesajı verdi yani bu dediğim adreste travian.com.tr gibi oyun adresiydi kötü bişey deil yani:)
ya da proxy sunucu kullanınız.yapmanız gereken
anonymouse.org giriniz. english seçiniz.sonra adres alanına girmek istediğiniz adresi yazınız.
*şunuda belirtiyim.bağlandığınız vekil sunuculardan ziyade hissedilir yavaşlama olabilir.
kolay gelsin.
delireceğim bunuda milli eğitim yasaklamış açılmıyor cell-0
sitenin ip adresini biliyorsan direk yaz browsera belki bu şekilde açılabilir
IP adresi yassakta olmuyor galiba bunun çaresi yok:(
http://www.proxyhunter.net/ bunu deneyiniz.
buda olmazsa
buradan listeden siteleri deneyiniz.
kolay gelsin.
ya aynısı bende de oluyor bir çare lütfen hepsini denenedim olmadı
meb yasaklamışsa bildiği birşey var uğraşma
arkadaşım borga-x'in yazdıklarını dene istersen ama cmd yi açmak için başlat çalıştıra cmd.exe yazıp çalıştırmayı dene.bende öyle çalışıyor :)
cmd çıkmıyosa xp'i diildir.. :D command yazmayı denesin...
DNS sunucunu değiştir. hızlı ve bedava şu DNS numaralarını ağ bağlantılarına gel sağtuş özellikler. ipv4 yerini aç orada dns sunucusunu kendin ayarla kısmına gir 208.67.222.222
yeğlenene 208.67.220.220 bunu yaz sorunun hallolacaktır.
BANA HİÇ BÖLE BİŞEY OLMADI AMA ÇÖZÜMÜ VARMIŞ BBENIMDE İŞİME YARDAI İLERDE OLURSA SAGOLUN :D
KombatDNS sunucunu değiştir. hızlı ve bedava şu DNS numaralarını ağ bağlantılarına gel sağtuş özellikler. ipv4 yerini aç orada dns sunucusunu kendin ayarla kısmına gir 208.67.222.222bizim ağ bağlantıları sağ tuş özellikler girince ipv 4 diye biryer açılmıyor .nasıl olacak acaba
yeğlenene 208.67.220.220 bunu yaz sorunun hallolacaktır.