Minecraft Server İsteği

sahinerkin
18-01-2013, 23:21   |  #1  
sahinerkin avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
76 mesaj

Chip Online olarak Minecraft Server serisi yapalım. Atıyorum ChipMCraft, ChipMCraft2, ChipMCraft3 diye gider.
Hamachi server olsun herkes girebilsin. Ben biraz acemiyim server yapmayı bilmiyorum ama koskoca Chip Online forumunda illa ki bilen çıkar. İnternette yarım saat araştırdım açık çok az server buldum onlarda da online kişi yoktu. Yani herkes server arıyor. Linkleri sadece üyelerin görebileceği şekilde yazarız kişi sınırını da bol yaparız hep beraber oynarız. (Pek olacağını zannetmiyorum ama denemeye değer)

PCPCPCPCPCPCPCPCPC
18-01-2013, 23:53   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
64 mesaj

çok güzel :D sana ulaşabileceğimiz msn adresi olsun skype ismi olsun verirsen konuşabiliriz hamachiden server açmak kolay orjinal olmadığı için hamachiden açabiliyorum sadece orjinalden açarsan orjinal olmayanların girmesi için ayar yapman gerekiyo minecarfttr den bi kaç ortak bulabiliriz

cozcell
16-04-2013, 23:06   |  #3  
cozcell avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
373 mesaj

aynen bi server açıp videolarını kaydedip youtube koyabiiriz.Ama iletişim için bir skype veya e-posta adresi lazım.Savede oluşturabiliriz veya bir savede oynuyabiliriz.(bende gelebilirim yani oluşturursanız.)