Arkadaşlar bu aralar havalar malumunuz. Geç gelen yağmurlar şimdi Mayıs ayına sarktı. Bu gün bizim semtin pazarı vardı. Alış-verişten dönüyorum. Bir sokak arasından geçerek eve gidiyorum ve asfalt yola müthiş bir su göllenmiş. Karşıdan da bir minübüs hızla geliyor. Her halde yavaşlar diye düşündüm suyu görünce... Ellerim de tamamen dolu. Adam hiç hız kesmenden suya dalış yaptı. İnanın ağzıma kadar su içinde kaldım. Şaşkınlıktan söyleyecek kelime bulamadım. Bir iki 'Allah seni kahretsin' kelimesi çıktı ağzımdan. Adam gözden kayboldu.
Bazen diyorum ki insanlar bir anlık öfkesine kapıl sa, gerçekten bu toplumda katil olmak o kadar kolay ki...
Hele ruh sağlığınızı korumak o kadar zor ki bu günümüz toplumunda. Bu olayı sizinle paylaşmak istedim.
MİNİBÜS BENİ BOYDAN AŞAĞI YIKADI
Abi dediğin gibi bende katil olmaya cok neden buluyorum.Zaten ülkede ciddi asayiş problemleri var.Bizim kadar sağduyulu olup tahammül edemeyenler var.
dostum sende dikkatli olacaktın biraz malum burası türkiye :D
benim başına geldi böyle birşey 1-2 sene önce idi 34 plakalı bi araba bodrumda yolda yürürken ıslattı baktım bi özür diler felan diye oda yok aldım bi taş çaktım
arka camına sonra hemen bi ara sokağa girdim
pişman değilim gene yaparım :D
make-believe arkadaşım öncelikle geçmiş olsun,bu gibi olaylar bizimde başımıza çok geliyor,dediğin gibi de tahammül ediyoruz, etmeye çalışıyoruz.Ruh sağlığını korumak da dediğin gibi gerçekten zor.Plakasını alabilseydin gereği neyse yapılırdı yetkililerce.
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, inanın sizinle paylaşmasam patlıycaktım. İnsana öyle koyuyor ki bazı şeyler. Aracın plakasını almak ta o an şaşkınlıktan aklıma bile gelmedi malesef.
make-believe geçmiş olsun..
Arkadaşlar bırakın en büyük derdimiz bu olsun hayatta..Halimize şükredip,mutlu olmaya çalışmak lazım..
Bazı olayları umursamaz takılın;psikolojiniz rahat olsun..
Hayat zaten dertlerle dolu..Daha ne zor durumda olan insanlar var..Şikayet etmeden yaşamaya çalışanlar var..
Dertlerin güzellerinin peşinden koşmak,hayatımızı daha renkli yaşamak olsun amacımız..
Nasılsa ölüp gidicez,hayatta karşılaştığımız kötülükleri,zorlukları büyüterek değil; karşılaştığımız güzellikleri büyüterek geçirelim Dünya`daki bize tanınan zamanı ya da yeni güzelliklerle karşılaşmanın umuduyla dolduralım içimizi..
CU_GS7make-believe geçmiş olsun..Sağol CU_GS7.
Arkadaşlar bırakın en büyük derdimiz bu olsun hayatta..Halimize şükredip,mutlu olmaya çalışmak lazım..
Bazı olayları umursamaz takılın;psikolojiniz rahat olsun..
Hayat zaten dertlerle dolu..Daha ne zor durumda olan insanlar var..Şikayet etmeden yaşamaya çalışanlar var..Dertlerin güzellerinin peşinden koşmak,hayatımızı daha renkli yaşamak olsun amacımız..
Nasılsa ölüp gidicez,hayatta karşılaştığımız kötülükleri,zorlukları büyüterek değil; karşılaştığımız güzellikleri büyüterek geçirelim Dünya`daki bize tanınan zamanı ya da yeni güzelliklerle karşılaşmanın umuduyla dolduralım içimizi..
bizimde başımıza benzer olaylar geldi.Ama bir kere boydan aşağı ıslanınca insanın aklı başına geliyor.Artık kuru yollarda bile yürürken dikkatli olmak zorundayız.
Herkesin başına böyle şeyler gelebiliyor, bir anlık kızgınlıkla insanlar neler yapmıyor ki? Çok düşüncesiz insanlar var, arkadaşımız da bunu yaşamış, bizle paylaşmış. Ben onun yerinde olsaydım o kadar sakin olacağımı hiç sanmıyorum.
elvis32Herkesin başına böyle şeyler gelebiliyor, bir anlık kızgınlıkla insanlar neler yapmıyor ki? Çok düşüncesiz insanlar var, arkadaşımız da bunu yaşamış, bizle paylaşmış. Ben onun yerinde olsaydım o kadar sakin olacağımı hiç sanmıyorum.Teşekkürler Elvis32.
şu e5 karayoluna metro yapsalarda minübüslerden kurtulsak bıktırdılar artık
Yakın zamanda çoğu yere yapılıcak metro.( zaten yapılmadık az yer var) Kurtulacağız inşallah. Sanki sokakta ralli yapıyor bunlar... Sinir bozucu. Bu ülkede böyle durumlar yüzünden katil olmamak için hiç bir neden yok. Allah hepimize sabır versin.
Yaw dolmuscu veya minibüscülere de bişey denmiyoki hepsi birbirinden psikopat.
ufuksYaw dolmuscu veya minibüscülere de bişey denmiyoki hepsi birbirinden psikopat.valla koltuğun altından levyeyi çıkarttılarmı kaçacak yer ara.
ferrarili adamÇok doğru. :)ufuksYaw dolmuscu veya minibüscülere de bişey denmiyoki hepsi birbirinden psikopat.valla koltuğun altından levyeyi çıkarttılarmı kaçacak yer ara.
bir minibüs şoförünün en uyuz olduğu laf nedir bilin bakalım
bizzat soföre sormuştum ben
bence
gideceğimiz yer için ne kadar diye soruyorsunuz... şöför örneğin 1.5 ytl diyor
bende diyorum ki ya daha geçenlerde şu kadar dı ...
buna gerçekten çok sinir oluyorlar...
saygılar...
Şöföre üst üste aynı şekilde minübüsün camında yazmasına rağmen ordan geçermi, burdan geçermi diye sormak mı?
Öyle ama bunu minibüscülere hatırlatalım istersen elvis32 :) ferrarili adam cevabı söyle hadi :)
Sevgili arkadaşlarım bu arada olan bana oldu. Baktım konu nerelerde dolaşıyor. Yok dolmuş şöförlerinin kıl olduğu sorular nelermiş ... :)