flac veya wma gibi kayıpsız formatlarda müzik dosyaları oynatılabilecek minumum sistem bileşenleri nedir.
PIII 733mhz XX ram gibi
minimum sistem gereksinimi
Konuya olan alakanız ve de cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Bu zengin içeriğin projeme ışık tutacağından hiç şüphem yok. Cevaplarınız üzerinde uzun uzun düşüneceğim. Oyun PC'si gibi bi konu açsaydım daha mı etkili olurdu diye düşünmüyorum da değil hani. Teknoloji devi türkiyem ve memleketimin teknoloji aşığı insanlarının sıklıkla girdikleri bu foruma katkılarınızdan dolayı hepinize tekrar teşekkürler.
Hemen tepki vermenize gerek yok , ilginçtir konuyu yeni farkediyorum eğer wma vs. uzantılı müzik için yeterlidir fakat müzik kalitesi ne kadar artarsa cpu o kadar zorlanacaktır(bunu wma için söylemedim müzik ile uğraştığım için bilg mixer amaçlı kullandığım oldu ... p4 2.0 vardı zamanında ve ses kalitesini biraz yükselttiğimde inanılmaz zorlanıyordu)
ne bileyim işte iki gün üstüste durdu cevap yok bende hafiften sitem yapıştırdım mesajı, gerildim yani :) bu bilgi için teşekkür ederim tecrübe içerdiği için saygı duyuyorum ve pentium 4 ve üzeri bir sistem gerekli diye düşünüyorum artık. tekrar teşekkürler
bence dedğin sistem yeter bişraz zorlasada
O zaman şöyle şekillendirelim,
Pentium IV 3.0 ghz işlemcili
256 MB Ram takılı bir pc flac dosyalarımı ve diğer kayıpsız audio dosyalarını zıçmadan oynatır herhalde.
gibi, tabi diğer bileşenleri yazmıyorum ama müziği oynatma ile ilgili en kritik bileşenler işlemci ile ram olmalı zannedersem.
eyvallah. sağol
yokmu başka ekleyen