MP3 çaları dershaneye kayıt olurken yanında hediye olarak veriyorlardı. Bende flash disk olmadığından MP3'ü flash disk olarak kullanmak aklıma geldi ve okula web tasarım yarışması için hazırladığım projeyi okulda çalışmalarıma devam etmek için götürmek istedim. Okuldaki bilgisayarların genelde virüs dolu olduğunu biliyordum ama yinede dosyaları almak için MP3 çaları takmak istedim ve taktığım anda birden windows kapatılıyor hatasını verdi. Normalde hata mesajı vermesi gerekilirken (sistemi tekrar başlat, hayır şeklinde) durduk yere windowsu kapattı. Tekrar açtıkdan sonra MP3'ü gördü ve içerisine girmek istediğimde "Biçimlendir" uyarısını aldım. Başka bir bilgisayara taktığımda aynı uyarıyı aldım. MP3'ü açtım içerisindeki MP3ler duruyor ve oynatılabiliyor.
En sonunda bir başkaları flash disk ile benimle aynı sorunu yaşamış ve bende önerdikleri programı indirdim ve FAT 32 olarak formatladım. Bundan önce disk yönetiminden biçimlendirmeyi denedim fakat olmadı.
Şimdi ise bilgisayara taktığımda ne MP3 bilgisayarı görüyor, nede MP3 açılıyor. Açılıyor fakat ilk açılışta kaldığı gibi kalıyor. 4 saat açık bıraktım hala aynı durumda.
Bu konuda bilgisi olup yardım etmek isteyenler varsa bu konu altında bildiklerini yazabilirler. Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.