Mırc Virüsü

omerfarrap1
16-09-2008, 08:41   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
109 mesaj

Merhaba Arkadaşlar.Bir soru sormak istiyorum.Bilgisayarı açtığım zaman bir kullanıcı görünüyor.Tıklıyorum.Tabi bunlar normal bişey.GülüşEsas konuya gelelim.Çıkan oturumuma tıklıyorum.Bilgisayarım normal olarak açılıyor ama sol üst köşede minicik bi ekranda mirc diye bi pencere açılıyo.Ama bu pencere en küçük boyutunda.Hatta dikkatli bakılmasa farkedilmeyecek.Ben mirci çok merak edip yükledim.Bir iki ban yedikten sonra(Ban yedim derken, yani bölümlerden atıldım.Dil çıkarıyor )Daha sonra programı sildim.Aradan 1 veya 2 yıl geçmiştir.İşte bende bugün farkettim o pencereyi.Üzerinde mirc yazıyor ve sadece bilgisayar açıldığından sonra 10 saniye falan sol üst köşede duruyor.Sonra kayboluyor.Daha sonra Spyware Doctor Başlangıçta 1 virüs buldu ve başarıyla temizledi diyor.Ama bu hep oluyor.Yani her açılışta 1 virüs bulup duruyor.Bence virüsü silemediği için her açılışşta aynı virüsü silindi diye rapor ediyor.Bilgisayarda Ayrıca Avast Antivirüs var.Bu bilgisayar bilgisayara zarar verebilir.Çünkü benim bilgisayara başka bir virüs girmişti.Bilgisayar çöküyordu.Deneyimimiz sayesinde kurtulduk.Dil çıkarıyorProfile tıklarken: Bozuk yada hasar görmüş profil diyodu.Profil açılmıyodu.Ayrıca güvenli modda açmaya kalktığımda açılmadı.Çünkü sistem dosyalarım hasarlıymış.Buda böyl bir etki yapabilir.Yardımlarınızı bekliyorum.

matrax551
07-10-2008, 15:02   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
801 mesaj

aynı şey bendede var.msn de karşı taraf "bu videodaki sen misin" demişti bende linki tıklamıştım.bu ordan bulaştı herhalde.

Son Düzenleme: matrax551 ~ 07 Ekim 2008 15:43