OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
karaseymenElazığlıya bir de buradan teşekkürler.Süpersin.
karaseymenElazığlıya bir de buradan teşekkürler.Süpersin.
winampı ilk yüklediğim zatam tv programlarını açabiliyordum şimdi neden açılmıyor hata veriyor
kaç zamandır bekliyorum birisi cevap verecek diye halen yazan olmadı bilen yok mu? "no stations Available" hata mesajı bu
a_dogan29kaç zamandır bekliyorum birisi cevap verecek diye halen yazan olmadı bilen yok mu? "no stations Available" hata mesajıöncelikle sorun icin ayrı konu acmalısın gerekli yerde, böyle konu sonuna ek yapınca cevap alamaman normal. yine soruna cevap gelince hata mesajının Türkçe "mevcut istasyon yok", yani programın acacagı birşey yok. gerekli ayarları kontrol edip tekrar dene, ve eger o iş icin bi eklenti falan kullandıysan onuda tekrardan kurman gerekebilir.
Türk Telekom shoutcast sayfalarına girişi bloke ettiği için winamp tarafında müzik ve ya tv streaming yapılamıyor.
cell-oTürk Telekom shoutcast sayfalarına girişi bloke ettiği için winamp tarafında müzik ve ya tv streaming yapılamıyor.onlarıda mı engellemiş? yakında bizim siteyi kapatmasın bunlar
cell-oTürk Telekom shoutcast sayfalarına girişi bloke ettiği için winamp tarafında müzik ve ya tv streaming yapılamıyor.youtube de olduğu gibi bunun da bir çözüm yolu yok mu ?
ultrasurf programını indirip ac, hicbi ayar yapmana gerek yok. o otomatik olarak devreye girer ve yasakları kaldırır, youtube'a ve diger yasaklı yerlere girebiliyorsun, bundada calışır teknik olarak...
elazigliultrasurf programını indirip ac, hicbi ayar yapmana gerek yok. o otomatik olarak devreye girer ve yasakları kaldırır, youtube'a ve diger yasaklı yerlere girebiliyorsun, bundada calışır teknik olarak...Ben de bu programı kullanıyorum zaten ama winamp'a bi faydası olmuyor yine açılmıyor...
a_dogan29Ben de bu programı kullanıyorum zaten ama winamp'a bi faydası olmuyor yine açılmıyor...yakında bilgisayarlarımızı elimzden alcaklar zaten...