evet beyler online oyun onerin hic guzel bulamadim aman allahim wolfteam metin2 demeyin silkroad falan
mmo onerin beyler ( online oyun )
Dostum sana oyun dayanmıyor ya :D Warcraft dene oynamadım ama cok seveni var.
metin2 sikroad wolfteam olurmu :) :) :)
Jade Dynasty oyun cok guzel karakter sınıfları falan oyunda kılıcın ustune binip ucabiliyosun afk olcagin zaman meditasyona bırakıp xp alabiliyosun ayrıca her gün düzenli olarak attack defance scroll ve xp srollar veriliyor.
Ama en güzel özellği ücretsiz bot olayı var oyunda.Yanına pet alıyosun ve afk olcagin zaman peti aciyosun toplancak veya toplanmıcak isimleri yazıyosun kasma alanını secip skilleri ayarlıyosun ve işlem tamam.Grafik motoru ne bilmiyorum ama oyun çok güzel grafiklere sahip.
Önerilir.
Metin2,wolfteam,silkroad,knight online gibi oyunlar 15+ yaş oyuncusu %10'u geçmeyen oyunlardır.
MMO oyun dünyasının yüz karası,hile batağında olan bu velet oyunlarından uzak durmanızı öneririm.
Online oyun olarak bir sıralar oynadığım4Story'yi önerebirim.
hahaha..
Online oyunlar arasında grafikleri en berbat olan oyun. Çizgi filmden farksız.
Hem kendileri bot satıyorlar hemde beleş hileler var. Ve sen bunu normal karşılıyorsun. Knight Online'nin HF'yi satıp oyunun içine etmesinden farkı ne?
Neyse ben oyun arayan arkadaşlara uyarımı yaparım.İster dinler ister gider oynar kendine kalmış.
KalOnline oynamanızı tawsiye ederim bence cok zewkli bir oyun...
lol,dota gibi oyunlar MMO değildir. MMO'da bir karakteriniz olur ve onu geliştirirsiniz bu kalıcı olur.
Lol,dota gibi oyunlar da her seferinde 0'dan başlarsınız.